Dot skatez alabilirsin.Merhaba, SteelSeries Prime mouse için skatez nereden alabilirim? Sanırım Wraith satıyormuş ama şu anda göremiyorum.
Anladım aynı işlevi görür mü peki?Dot skatez alabilirsin.
![]()
ESPTiger ICE V2 Skates - UNIVERSAL DOTS
Bu ürün, yüksek saflıkta PTFE malzemeden üretilmiş olup, pürüzsüz ve düz bir yüzeye sahiptir. 2.5D kavisli kenar tasarımı, yüzeyi aşınmalara karşı korurken pürüzsüzlüğü artırır. Anti-collapse dolgu malzemesi, daha iyi bir destek sağlar. Ayrıca, 3M yapışkan kullanılarak ürünün yerinden kayması...wraithesports.com
![]()
ESPTiger Yanzi PTFE Skates - UNIVERSAL - Pink
Bu ürün, yüksek saflıkta PTFE malzemeden üretilmiş olup, pürüzsüz ve düz bir yüzeye sahiptir. 2.5D kavisli kenar tasarımı, yüzeyi aşınmalara karşı korur. Anti-collapse dolgu malzemesi, daha iyi bir destek sağlar. Ayrıca, 3M yapışkan kullanılarak ürünün yerinden kayması veya çıkması önlenmiştir...wraithesports.com
Evet aynı işlevi görür, hatta içinden 40 adet çıktığı için daha uzun süre kullanırsın normal skatezlere göre. Zaten tek seferde 6-10 arası taksan yeterli oluyor. 40 adet çıktığı için de daha uzun süre götürür seni.Anladım aynı işlevi görür mü peki?
Teşekkür ederim bir de bu skatezleri normal skatezin üstüne mi yapıştırıyoruz bilgin var mı?Evet aynı işlevi görür, hatta içinden 40 adet çıktığı için daha uzun süre kullanırsın normal skatezlere göre. Zaten tek seferde 6-10 arası taksan yeterli oluyor. 40 adet çıktığı için de daha uzun süre götürür seni.
Eğer speed türünde istiyorsan yanzi daha iyi olur. Kontrol ve speed arasında hybrid olsun diyorsan ice V2 daha iyi olur.
Hayır hocam, normal skatezleri söküp onların yerine yapıştıracaksın. Çıkarması çok zor değil zaten.Teşekkür ederim bir de bu skatezleri normal skatezin üstüne mi yapıştırıyoruz bilgin var mı?
Anladım teşekkür ettim tekrardan.Hayır hocam, normal skatezleri söküp onların yerine yapıştıracaksın. Çıkarması çok zor değil zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.