Ben bunu denemiştim çok ağır ve hantal gelmişti bana. Sonra Razer Cobra aldım, aşırı mutluyum.Arkadaşlar elimdeki Asus Rog Gladius 3 kablolu mouse bozulmaya başladı.
Bütçem fazla yok. Bu civarlarda var. Bu mouse'u önerir misiniz?
![]()
SteelSeries Prime Fps Gaming Oyuncu Mouse - Fiyatı, Yorumları
SteelSeries Prime Fps Gaming Oyuncu Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ben bunu denemiştim çok ağır ve hantal gelmişti bana. Sonra Razer Cobra aldım, aşırı mutluyum.
Ne demem gerekiyor hocam bu soruya ağır geldi işte yalan mı söyleyelim69 gr mouse nasıl ağır geldi?
Evet söyleNe demem gerekiyor hocam bu soruya ağır geldi işte yalan mı söyleyelim
Agir ve hantal gelmesini sadece skatez kalitesine bagliyorum cunku baska turlu 69 gram mouseun hantal ve agir gelme ihtimali yok ama skatez kalitesi buyuk bir etken. Cobra'yi sevme sebebin hem 12 gram daha hafif olmasi hem de daha kaliteli skatezlere sahip olmasindan kaynaklidir muhtemelen.Ben bunu denemiştim çok ağır ve hantal gelmişti bana. Sonra Razer Cobra aldım, aşırı mutluyum.
Olabilir hocam mouse gurmesi değilim, sadece kendi deneyimimi söyledim.Agir ve hantal gelmesini sadece skatez kalitesine bagliyorum cunku baska turlu 69 gram mouseun hantal ve agir gelme ihtimali yok ama skatez kalitesi buyuk bir etken. Cobra'yi sevme sebebin hem 12 gram daha hafif olmasi hem de daha kaliteli skatezlere sahip olmasindan kaynaklidir muhtemelen.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.