Captain Levi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 4.211 Makaleler 12 Çözümler 12 Yer Paradis 3 Mart 2024 #1 Merhaba, SteelSeries Prime mouse kullanıyorum. Dün CS oynarken birden rengi kırmızı oldu ve ne yaparsam yapayım düzeltemedim. Yardımcı olur musunuz?
Merhaba, SteelSeries Prime mouse kullanıyorum. Dün CS oynarken birden rengi kırmızı oldu ve ne yaparsam yapayım düzeltemedim. Yardımcı olur musunuz?
AtakoHelikopteri Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2017 Mesajlar 1.629 Çözümler 21 Yer Şaşmaz Otosanayi Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #2 SteelSeries GG üzerinde apps kısmı var. Oradan Counter-Strike ile alakalı olan App açıksa kapatmayı dener misin?
SteelSeries GG üzerinde apps kısmı var. Oradan Counter-Strike ile alakalı olan App açıksa kapatmayı dener misin?
Captain Levi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 4.211 Makaleler 12 Çözümler 12 Yer Paradis 3 Mart 2024 #3 AtakoHelikopteri dedi: SteelSeries GG üzerinde apps kısmı var. Oradan Counter-Strike ile alakalı olan App açıksa kapatmayı dener misin? Genişletmek için tıkla... Denedim onu olmadı.
AtakoHelikopteri dedi: SteelSeries GG üzerinde apps kısmı var. Oradan Counter-Strike ile alakalı olan App açıksa kapatmayı dener misin? Genişletmek için tıkla... Denedim onu olmadı.