SteelSeries Prime Micro USB kablosu nereden bulunur?

TuranV12

Hectopat
Yer
Baku / Azərbaycan
Daha fazla  
Merhaba farem SteelSeries Prime, kablosu neredeyse bozuldu sayılır ama iyi özelliği değişe bilmesi ama tek kötü yanı kablonun orijinalini Türkiye içi bulamamam kendi sitesinde Türkiye'ye gönderme yapmıyor. Nereden satın alabilirim ya da yerine başka kablo takılır mı?

İlla orjinal kablo kullanmanıza gerek yok ortalama bir mUsb ile kullanabilirsiniz. Arctic prime'dan bahsediyorsunuz büyük ihtimalle bende kullanıyorum şu an farklı mUsb bir kablo ile bir problem yok.

İlla orijinal kablo kullanmanıza gerek yok ortalama bir musb ile kullanabilirsiniz. Arctic Prime'dan bahsediyorsunuz büyük ihtimalle bende kullanıyorum şu an farklı musb bir kablo ile bir problem yok.

Şu an elimde musb kablo yok o yüzden deneyemedim ama bazı yerlerde okuduğuma göre uyumsuz oluyormuş o yüzden şüpheli geldi başka musb ile deneyeceğim o zaman.

Başka bir kablo olmaz. Takılacak yer üçgen şeklinde olduğu için orijinal kablo lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…