SteelSeries Prime mini vs razor cobra vs HyperX PulseFire Haste 2

Bütçe
1400-1700

Khonnsou

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, fare almayı düşünüyorum bütçe ortalama 1400-1700 ancak daha yukarı çıkamıyorum ve kesinlikle kablolu istiyorum. Kafamda bir sürü soru işareti oluştu bu farelerle alakalı. SteelSeries Rival 3 kullanıyorum şu anda, genel olarak memnunum, elim için konforlu olduğunu düşünüyorum hani ölçü anlamında vesaire, ancak kedim kablosunu biraz kemirdi ve uzun zamandır da başımda olan bir scroll problemi var malum, bu sebeple değiştirmek istiyorum. Grip olarak palm ve fingertip arasında kullanıyorum. Kafamdaki soru işaretleri şunlar:

SS Prime mini de genel olarak bir sorun görmedim internette ancak bir arkadaş switchlerinde problem olduğunu tıklamayla alakalı vs. bir şeyler söyledi, genel olarak kronik bir sorunu var mı?

Haste 2 ile alakalı tonla scroll tuşunun sapıtmasıyla alakalı konu gördüm ve sanırım çözümü yok, kullanıp da şikayeti olan arkadaşlar var mı burada?

Razer cobra ile alakalı ise neredeyse hiçbir fikrim yok ama öneriler arasında gördüm forumda gezerken, kronik problemi var mı? Bu üç fare arasından hangisini önerirsiniz?

Prime ile alakalı yaptığım araştırmalar sonucu "eski" olduğunu anladım ve bu yüzden vazgeçtim. Razer Cobra ve Haste 2 ile alakalı yardımcı olabilecek var mı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı