rexxz Hectopat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 1.124 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #1 Üründe sadece çizik vardır, kronik kullanıma engel sorunu yoktur, satma sebebim elime uymuyor, fiyatı 350, zararına satıyorum, İstanbul gazismanpaşa'dayım. Ürün 7 Ekim 2023 tarihinde alındı. Son düzenleme: 6 Ekim 2024
Üründe sadece çizik vardır, kronik kullanıma engel sorunu yoktur, satma sebebim elime uymuyor, fiyatı 350, zararına satıyorum, İstanbul gazismanpaşa'dayım. Ürün 7 Ekim 2023 tarihinde alındı.
ardacanci Kilopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 7.957 Makaleler 8 Çözümler 118 Yer Kocaeli, Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Avcılığı 6 Ekim 2024 #2 Kargolama şansın varsa iletişim adresi verir misin? Bugün gelirdik konuyu dün akşamdan açsaydın ya.
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.060 Makaleler 2 Çözümler 80 Yer İzmir 6 Ekim 2024 #3 Eğer bahsettiği gibi üründe sorun yok ise, gerçekten yok paraya satıyor. Alanada satanada şimdiden hayırlı olsun mouse arayan varsa kaçırmasın.
Eğer bahsettiği gibi üründe sorun yok ise, gerçekten yok paraya satıyor. Alanada satanada şimdiden hayırlı olsun mouse arayan varsa kaçırmasın.
rexxz Hectopat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 1.124 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #4 ardacanci dedi: Kargolama şansın varsa iletişim adresi verir misin? Bugün gelirdik konuyu dün akşamdan açsaydın ya. Genişletmek için tıkla... Maalesef kargolama imkanım yok elden vermeyi düşünüyorum.
ardacanci dedi: Kargolama şansın varsa iletişim adresi verir misin? Bugün gelirdik konuyu dün akşamdan açsaydın ya. Genişletmek için tıkla... Maalesef kargolama imkanım yok elden vermeyi düşünüyorum.
ardacanci Kilopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 7.957 Makaleler 8 Çözümler 118 Yer Kocaeli, Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Avcılığı 6 Ekim 2024 #5 rexxz dedi: Maalesef kargolama imkanım yok elden vermeyi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Alıcına hayırlı olsun o hâlde, iyi satışlar.
rexxz dedi: Maalesef kargolama imkanım yok elden vermeyi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Alıcına hayırlı olsun o hâlde, iyi satışlar.
rexxz Hectopat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 1.124 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #6 CS Relboron dedi: Eğer bahsettiği gibi üründe sorun yok ise, gerçekten yok paraya satıyor. Alanada satanada şimdiden hayırlı olsun mouse arayan varsa kaçırmasın. Genişletmek için tıkla... Bıktım artık fareden elime o kadar mouse geçti benim için en kötüsü buydu elime gram uymuyor CS gibi oyunlarda sens bulamadım satıyorum bende. ardacanci dedi: Alıcına hayırlı olsun o hâlde, iyi satışlar. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. ardacanci dedi: Alıcına hayırlı olsun o hâlde, iyi satışlar. Genişletmek için tıkla... Hocam CS2 hesabımı sosyelde satabilir miyim? Son düzenleme: 6 Ekim 2024
CS Relboron dedi: Eğer bahsettiği gibi üründe sorun yok ise, gerçekten yok paraya satıyor. Alanada satanada şimdiden hayırlı olsun mouse arayan varsa kaçırmasın. Genişletmek için tıkla... Bıktım artık fareden elime o kadar mouse geçti benim için en kötüsü buydu elime gram uymuyor CS gibi oyunlarda sens bulamadım satıyorum bende. ardacanci dedi: Alıcına hayırlı olsun o hâlde, iyi satışlar. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. ardacanci dedi: Alıcına hayırlı olsun o hâlde, iyi satışlar. Genişletmek için tıkla... Hocam CS2 hesabımı sosyelde satabilir miyim?
rexxz Hectopat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 1.124 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2024 #8 Rowns dedi: Satıldı mı? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam.
Rowns Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 1.097 Çözümler 4 9 Ekim 2024 #9 param güvende satışı var mı hocam?
rexxz Hectopat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 1.124 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2024 #10 Rowns dedi: Param Güvende satışı var mı hocam? Genişletmek için tıkla... Direk elden düşünüyorum kargo. Vb olmaz maalesef.
Rowns dedi: Param Güvende satışı var mı hocam? Genişletmek için tıkla... Direk elden düşünüyorum kargo. Vb olmaz maalesef.