Novelist Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 4.943 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2023 #11 Kamtasya dedi: Neyse şimdilik bir alayım. Belki 2. el ROG Keris ile takas ederim. Daha önce Rampage Phoenix (SMX-R22) kullandım. Babama bunun indirimde olduğunu söyledim. Şimdi iptal edelim dersem söylenecek. Şimdilik kullanmayı deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Ya dostum bırak söylensin iptal işlemi dediğin iki dakikalık iş. Ürün gelecek kullanamayacaksin her türlü zarar edeceksin.
Kamtasya dedi: Neyse şimdilik bir alayım. Belki 2. el ROG Keris ile takas ederim. Daha önce Rampage Phoenix (SMX-R22) kullandım. Babama bunun indirimde olduğunu söyledim. Şimdi iptal edelim dersem söylenecek. Şimdilik kullanmayı deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Ya dostum bırak söylensin iptal işlemi dediğin iki dakikalık iş. Ürün gelecek kullanamayacaksin her türlü zarar edeceksin.
Kamtasya Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 2.070 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2023 #12 Novelist dedi: Ya dostum bırak söylensin iptal işlemi dediğin iki dakikalık iş. Ürün gelecek kullanamayacaksin her türlü zarar edeceksin. Genişletmek için tıkla... Her neyse gelince bir deneyip öyle iade edeceğim. Teşekkürler sağ el için olduğunu bilmiyordum muhtemelen iade edeceğim. Arkadaşlar mouse gayet iyi elime oturdu çok rahat. Tabii benim için. Son düzenleme: 3 Kasım 2023
Novelist dedi: Ya dostum bırak söylensin iptal işlemi dediğin iki dakikalık iş. Ürün gelecek kullanamayacaksin her türlü zarar edeceksin. Genişletmek için tıkla... Her neyse gelince bir deneyip öyle iade edeceğim. Teşekkürler sağ el için olduğunu bilmiyordum muhtemelen iade edeceğim. Arkadaşlar mouse gayet iyi elime oturdu çok rahat. Tabii benim için.