JuhaBach Hectopat Katılım 6 Nisan 2022 Mesajlar 255 Çözümler 1 22 Haziran 2024 #1 FPS oyunları için fare arıyorum, SteelSeries Prime nasıldır, kronik sorunu var mıdır? Aynı bütçeye daha iyi önerileriniz varsa açığım.
FPS oyunları için fare arıyorum, SteelSeries Prime nasıldır, kronik sorunu var mıdır? Aynı bütçeye daha iyi önerileriniz varsa açığım.
emn1212 Hectopat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 1.346 Çözümler 13 Yer Edirne 22 Haziran 2024 #2 Mükemmel cihaz.sorun yaşayanı görmedim forumda zaten çokça önerilen bi model kendim de kullanıyorum.
bdxmrz Kilopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.302 Çözümler 30 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2024 #3 JuhaBach dedi: FPS oyunları için fare arıyorum, SteelSeries Prime nasıldır, kronik sorunu var mıdır? Aynı bütçeye daha iyi önerileriniz varsa açığım. Genişletmek için tıkla... Şu an kullanıyorum bir sorununu görmedim gayet F/P ürün.
JuhaBach dedi: FPS oyunları için fare arıyorum, SteelSeries Prime nasıldır, kronik sorunu var mıdır? Aynı bütçeye daha iyi önerileriniz varsa açığım. Genişletmek için tıkla... Şu an kullanıyorum bir sorununu görmedim gayet F/P ürün.
PowerPow Centipat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 74 Çözümler 1 Yer Ankara 22 Haziran 2024 #4 Çok uygun ve güzel bir ürün ama ses olarak bence fazla.
ConnprRk800 Femtopat Katılım 18 Haziran 2024 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2024 #5 JuhaBach dedi: FPS oyunları için fare arıyorum, SteelSeries Prime nasıldır, kronik sorunu var mıdır? Aynı bütçeye daha iyi önerileriniz varsa açığım. Genişletmek için tıkla... Bütçe dostu kaliteli bir ürün.
JuhaBach dedi: FPS oyunları için fare arıyorum, SteelSeries Prime nasıldır, kronik sorunu var mıdır? Aynı bütçeye daha iyi önerileriniz varsa açığım. Genişletmek için tıkla... Bütçe dostu kaliteli bir ürün.
swaron Hectopat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 964 Makaleler 1 Çözümler 1 22 Haziran 2024 #6 Prime modeli iyi Prime+ da OLED ekrandan kaynaklı ses sorunu vardı fark olarak.