W wreden Picopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 69 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2023 #12 Anlam veremediğim bir biçimde SteelSeries ürünleri ucuz hissetiriyor kalite olarak. Kafaya takmam diyorsan ya da öyle hissetmiyorsan alabilirsin bence.
Anlam veremediğim bir biçimde SteelSeries ürünleri ucuz hissetiriyor kalite olarak. Kafaya takmam diyorsan ya da öyle hissetmiyorsan alabilirsin bence.
2 293735 Kilopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 6.890 Makaleler 15 Çözümler 33 3 Nisan 2023 #13 Normal fiyatı bu hatta boyasız diğer düz siyah olan versiyonu ile kıyaslarsak fiyat aşırı kazık.
Weeeii Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 630 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2023 #14 Ekipman yenilersem almayı düşündüğüm mouse ve mousepad. Eskinden hyper Beast editionlardan almayı düşünüyordum fakat satıştan kaldırmışlar sanırım bulamıyorum.
Ekipman yenilersem almayı düşündüğüm mouse ve mousepad. Eskinden hyper Beast editionlardan almayı düşünüyordum fakat satıştan kaldırmışlar sanırım bulamıyorum.