Elektronik SteelSeries Prime Neo noir Edition oyuncu mouse 849 TL

Hocam SteelSeries olanı 2 yıl kullanacağımızı varsayarsak, e bu fareyide 1 ay kullanırız. Bundan 24 tane alsak SteelSeries'ten daha karlı hem çok daha kalitelidir eminim.

Hocam SteelSeries olanı 2 yıl kullanacağımızı varsayarsak, e bu fareyide 1 ay kullanırız. Bundan 24 tane alsak SteelSeries'ten daha karlı hem çok daha kalitelidir eminim.

Bizim okulda var bunlardan 4-5 yıldır kullanılıyor ve SS o kadar çabuk bozulmaz.

2 yıl ata binmek mi 2 yıl eşeğe binmek mi? Hem 2 yılda bozulacağını sanmıyorum kaliteli mouselar 10 yıl bile dayanıyor. Hem nasıl 24 tl mouse 800 tlden daha kaliteli olabiliyor?

2 yıl ata binmek mi 2 yıl eşeğe binmek mi? Hem 2 yılda bozulacağını sanmıyorum kaliteli mouselar 10 yıl bile dayanıyor. Hem nasıl 24 tl mouse 800 tlden daha kaliteli olabiliyor?
HOCAM MİZAH. HOCAM İRONİ. HOCAM RİCA EDİYORUM DAHA ÖNCE YAZDIĞIM MESAJLARI OKUYUN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…