E egeozyalcin Centipat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #21 darkkaos91 dedi: Fiyat performans anlamında dedim daha iyi diye 850 TL değer mi şimdi ona Genişletmek için tıkla... Değer, o paraya 100 tane Gamepower alma şansım olsa bile yine de SteelSeries alırdım. cirkinordekyavrusu dedi: Yukarıdaki Gamepower atan arkadaş da mı ironi yapıyordu yani? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum, ancak ben o yazıdan sonra başka bir yazıda ironi, mizah olduğunu belirtmişim.
darkkaos91 dedi: Fiyat performans anlamında dedim daha iyi diye 850 TL değer mi şimdi ona Genişletmek için tıkla... Değer, o paraya 100 tane Gamepower alma şansım olsa bile yine de SteelSeries alırdım. cirkinordekyavrusu dedi: Yukarıdaki Gamepower atan arkadaş da mı ironi yapıyordu yani? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum, ancak ben o yazıdan sonra başka bir yazıda ironi, mizah olduğunu belirtmişim.
Kaan Öner Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2016 Mesajlar 5.051 Çözümler 6 Yer Pendik 9 Nisan 2023 #22 Arkadaşım set yaptı çok güzel diyor ben bile koleksiyonluk alıp saklamak istiyorum