SteelSeries Prime Neo Noir Edition vs HyperX PulseFire Haste

• Konuyu başlatan Setro
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 910

Setro

Hectopat
Daha fazla  
Selam. Başlıktan da gördüğünüz üzere 2 fare arasında kaldım. Hangisinin sensörü daha iyidir? Hangisini almalıyım?

Neo Noir mousepad almadan önce set olsun diye mouse'una bakayım dedim. Bir kaç kullanıcı performans açısından yetersiz bulmuş. DPI ve sensör açısından HyperX daha iyiyse ona yönelin derim.

Neo Noir'e birkaç kullanıcı performans açısından yetersiz bulmuş. HyperX PulseFire haste alacağım gibi. Uzun kullanımda sıkıntı çıkartmazsa ve sensörü iyiyse alacağım.

Kendim de PulseFire haste kullanıyorum güzel mouse, gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Kendim de PulseFire haste kullanıyorum güzel mouse, gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
Tamam yardımın için teşekkür ederim. Mouseyi hızlı çevirince oyundaki karakterim tam dönmüyordu, takılıyordu. Bu farede öyle bir sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum. Bunu alacağım.

Tamam yardımın için teşekkür ederim. Mouseyi hızlı çevirince oyundaki karakterim tam dönmüyordu, takılıyordu. Bu farede öyle bir sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum. Bunu alacağım.

Iyi bir sensor kullaniyor asla öyle bir sıkıntı yasamazsiniz.

Iyi bir sensor kullaniyor asla öyle bir sıkıntı yasamazsiniz.
Hocam kusura bakmayın ama bir sorum daha olacak. Mousenin internetten inceleme videolarını izlediğimde bir videoda DPI sapmasından söz ediyordu. Superlight ile 800 DPI'da farenin bir engele çarpana kadar kat ettiği mesafe ile PulseFire Haste ile 800 DPI'da farenin bir engele çarpana kadar kat ettiği mesafe aynı değil ve arada çok fark var. Bu bana sıkıntı çıkarır mı? Onun DPI'ına göre bir hassasiyet mi belirlemem gerekiyor?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı