Razer DeathAdder Essential nasıldır hocam?Ikisi de güzel fareler aklınıza hangisi yattiysa onu alın. Bütçeyi zorlarsaniz buna da bakabilirsiniz.
RAZER DEATHADDER V2 X HYPERSPEED GAMING MOUSE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
RAZER DEATHADDER V2 X HYPERSPEED GAMING MOUSE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Razer DeathAdder essential nasıldır hocam?
Neo Noir'e bir kaç kullanıcı performans açısından yetersiz bulmuş. HyperX PulseFire Haste alacağım gibi. Uzun kullanımda sıkıntı çıkartmazsa ve sensörü iyiyse alacağım.Kötü, eski bir sensor kullaniyor kendisi de eski fare zaten.
Neo Noir'e birkaç kullanıcı performans açısından yetersiz bulmuş. HyperX PulseFire haste alacağım gibi. Uzun kullanımda sıkıntı çıkartmazsa ve sensörü iyiyse alacağım.
Tamam yardımın için teşekkür ederim. Mouseyi hızlı çevirince oyundaki karakterim tam dönmüyordu, takılıyordu. Bu farede öyle bir sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum. Bunu alacağım.Kendim de PulseFire haste kullanıyorum güzel mouse, gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
Tamam yardımın için teşekkür ederim. Mouseyi hızlı çevirince oyundaki karakterim tam dönmüyordu, takılıyordu. Bu farede öyle bir sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum. Bunu alacağım.
Hocam kusura bakmayın ama bir sorum daha olacak. Mousenin internetten inceleme videolarını izlediğimde bir videoda DPI sapmasından söz ediyordu. Superlight ile 800 DPI'da farenin bir engele çarpana kadar kat ettiği mesafe ile PulseFire Haste ile 800 DPI'da farenin bir engele çarpana kadar kat ettiği mesafe aynı değil ve arada çok fark var. Bu bana sıkıntı çıkarır mı? Onun DPI'ına göre bir hassasiyet mi belirlemem gerekiyor?Iyi bir sensor kullaniyor asla öyle bir sıkıntı yasamazsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.