Doğa Aden Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 571 Daha fazla Cinsiyet Kadın 4 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar ben bu ekrana nasıl bir şeyler yazacağım? Hala ilk aldığımda altta yazan şeyler duruyor. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2024
Çözüm Zerolite 4 Temmuz 2024 Doğa Aden dedi: Resim koyuyorum save diyorum ama hala aynı ya. Genişletmek için tıkla... Orada gösterdiği pixelde koyman gerekiyor.
Doğa Aden dedi: Resim koyuyorum save diyorum ama hala aynı ya. Genişletmek için tıkla... Orada gösterdiği pixelde koyman gerekiyor.
Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.652 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #2 Uygulamadan istediğin resmi koyabiliyorsun, ama yazı yazamıyorsun diye biliyorum. Ben Eternal Fire logosu koymuştum. Artı 0 Eksi
Uygulamadan istediğin resmi koyabiliyorsun, ama yazı yazamıyorsun diye biliyorum. Ben Eternal Fire logosu koymuştum.
KS KS Doğa Aden Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 571 Daha fazla Cinsiyet Kadın 4 Temmuz 2024 #3 Zerolite dedi: Uygulamadan istediğin resmi koyabiliyorsun, ama yazı yazamıyorsun diye biliyorum. Ben Eternal fire logosu koymuştum. Eki Görüntüle 2241677 Genişletmek için tıkla... Resim koyuyorum save diyorum ama hala aynı ya. Artı 0 Eksi
Zerolite dedi: Uygulamadan istediğin resmi koyabiliyorsun, ama yazı yazamıyorsun diye biliyorum. Ben Eternal fire logosu koymuştum. Eki Görüntüle 2241677 Genişletmek için tıkla... Resim koyuyorum save diyorum ama hala aynı ya.
Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.652 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #4 Doğa Aden dedi: Resim koyuyorum save diyorum ama hala aynı ya. Genişletmek için tıkla... Orada gösterdiği pixelde koyman gerekiyor. Artı 0 Eksi Çözüm
Doğa Aden dedi: Resim koyuyorum save diyorum ama hala aynı ya. Genişletmek için tıkla... Orada gösterdiği pixelde koyman gerekiyor.
KS KS Doğa Aden Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 571 Daha fazla Cinsiyet Kadın 4 Temmuz 2024 #5 Zerolite dedi: Orada gösterdiği pixelde koyman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Koyduğunuz resmi bana atar mısınız bende deneyeyim. Artı 0 Eksi
Zerolite dedi: Orada gösterdiği pixelde koyman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Koyduğunuz resmi bana atar mısınız bende deneyeyim.
Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.652 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #6 Doğa Aden dedi: Koyduğunuz resmi bana atar mısınız bende deneyeyim. Genişletmek için tıkla... Çok önceden koymuştum bulabilirsen atacağım. buyur hocam @Doğa Aden Artı 0 Eksi
Doğa Aden dedi: Koyduğunuz resmi bana atar mısınız bende deneyeyim. Genişletmek için tıkla... Çok önceden koymuştum bulabilirsen atacağım. buyur hocam @Doğa Aden
KS KS Doğa Aden Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 571 Daha fazla Cinsiyet Kadın 4 Temmuz 2024 #7 Zerolite dedi: Çok önceden koymuştum bulabilirsen atacağım. Buyur hocam @Doğa Aden Eki Görüntüle 2241682 Genişletmek için tıkla... Hocam hala şu scroll tuşun kaydırıp metni değiştirdiğimiz yerde. Tamam hocam sağ olun hallettim. Artı 0 Eksi
Zerolite dedi: Çok önceden koymuştum bulabilirsen atacağım. Buyur hocam @Doğa Aden Eki Görüntüle 2241682 Genişletmek için tıkla... Hocam hala şu scroll tuşun kaydırıp metni değiştirdiğimiz yerde. Tamam hocam sağ olun hallettim.