SteelSeries Prime orta tuş basmıyor

Tr1ple

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 3 4 ay önce SteelSeries Prime aldım. Şu an mouse orta tuşu basmıyor. Tık sesi geliyor ama işlev göstermiyor. Yardım edebilir misiniz?

Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 3 4 ay önce SteelSeries Prime aldım. Şu an mouse orta tuşu basmıyor. Tık sesi geliyor ama işlev göstermiyor. Yardım edebilir misiniz?

Yazılımdan orta tuşun orta tuş özelliğini değiştirmiş olabilir misin?

Yazılımdan orta tuşun orta tuş özelliğini değiştirmiş olabilir misin?
yazılımla hiç oynamadım kontrol de ettim ama her şey normal daha öncesinde de orta tuşa biraz sert basınca çalışıyordu şu an tam gitti sanırım

Uzun sürüyor diye çok yollamak istemiyordum ama mecburen yollayacağım sanırım teşekkür ederim.

Çok kullanmıyorsan sıkıntı olmazda kullanıyorsan garantiye yollamanı tavsiye ederim 1 2 hafta sürer gibi normal şartlarda 1 2 hafta içinde başka bir mouse kullanırsın.

Çok kullanmıyorsan sıkıntı olmazda kullanıyorsan garantiye yollamanı tavsiye ederim 1 2 hafta sürer gibi normal şartlarda 1 2 hafta içinde başka bir mouse kullanırsın.
haklısınız garantiye yollayacağım oyunlarda bazen orta tuş işime yarıyor tekrardan teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…