Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 3 4 ay önce SteelSeries Prime aldım. Şu an mouse orta tuşu basmıyor. Tık sesi geliyor ama işlev göstermiyor. Yardım edebilir misiniz?
yazılımla hiç oynamadım kontrol de ettim ama her şey normal daha öncesinde de orta tuşa biraz sert basınca çalışıyordu şu an tam gitti sanırımYazılımdan orta tuşun orta tuş özelliğini değiştirmiş olabilir misin?
Yazılımla hiç oynamadım kontrol de ettim ama her şey normal daha öncesinde de orta tuşa biraz sert basınca çalışıyordu şu an tam gitti sanırım.
uzun sürüyor diye çok yollamak istemiyordum ama mecburen yollayacağım sanırım teşekkür ederimGarantiye gönderebilirsin o zaman.
Uzun sürüyor diye çok yollamak istemiyordum ama mecburen yollayacağım sanırım teşekkür ederim.
haklısınız garantiye yollayacağım oyunlarda bazen orta tuş işime yarıyor tekrardan teşekkür ederimÇok kullanmıyorsan sıkıntı olmazda kullanıyorsan garantiye yollamanı tavsiye ederim 1 2 hafta sürer gibi normal şartlarda 1 2 hafta içinde başka bir mouse kullanırsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.