3 333542 Kilopat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 1.206 Çözümler 2 14 Nisan 2024 #31 1453mehmett dedi: Ne zamandan beridir kullanıyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... 5 aydır kullanıyorum elime tam oluyor büyük elim var şekli çok güzel keşke beyazı da olsaydı klavyemle uyumlu olurdu.
1453mehmett dedi: Ne zamandan beridir kullanıyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... 5 aydır kullanıyorum elime tam oluyor büyük elim var şekli çok güzel keşke beyazı da olsaydı klavyemle uyumlu olurdu.
1453mehmett Decapat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 108 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #32 freas dedi: 5 aydır kullanıyorum elime tam oluyor büyük elim var şekli çok güzel keşke beyazı da olsaydı klavyemle uyumlu olurdu. Genişletmek için tıkla... Ben de alacağım galiba hocam inşallah ileride bir aksilik çıkmaz.
freas dedi: 5 aydır kullanıyorum elime tam oluyor büyük elim var şekli çok güzel keşke beyazı da olsaydı klavyemle uyumlu olurdu. Genişletmek için tıkla... Ben de alacağım galiba hocam inşallah ileride bir aksilik çıkmaz.
3 333542 Kilopat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 1.206 Çözümler 2 14 Nisan 2024 #33 1453mehmett dedi: Ben de alacağım galiba hocam inşallah ileride bir aksilik çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Çıkmayacagını düşünüyorum ben 500'e almıştım fiyatı yine gayet iyi.
1453mehmett dedi: Ben de alacağım galiba hocam inşallah ileride bir aksilik çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Çıkmayacagını düşünüyorum ben 500'e almıştım fiyatı yine gayet iyi.
Specialized Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2017 Mesajlar 1.288 Çözümler 20 15 Nisan 2024 #34 freas dedi: Ben Prime kullanıyorum öyle bir şey yok bende. Genişletmek için tıkla... Ben de yaklaşık 4-5 aydır kullanıyorum, teker bozulma sorunu olmadı fakat bazen ses çıkarabiliyor.
freas dedi: Ben Prime kullanıyorum öyle bir şey yok bende. Genişletmek için tıkla... Ben de yaklaşık 4-5 aydır kullanıyorum, teker bozulma sorunu olmadı fakat bazen ses çıkarabiliyor.
emre_2280 Hectopat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 1.579 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2024 #35 1453mehmett dedi: Hocam şimdi baktım başka bir konuda Prime da kronik teker bozulma sorunu var demiş birisi. Bunda da o sorun var mıdır? Genişletmek için tıkla... Teknoloji şans işi sözüne inanıyorum hocam ben ya. En sağlam denilen bozulabilir, en dayanıksız denilen bozulmaz gibi.
1453mehmett dedi: Hocam şimdi baktım başka bir konuda Prime da kronik teker bozulma sorunu var demiş birisi. Bunda da o sorun var mıdır? Genişletmek için tıkla... Teknoloji şans işi sözüne inanıyorum hocam ben ya. En sağlam denilen bozulabilir, en dayanıksız denilen bozulmaz gibi.
karambyte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mart 2019 Mesajlar 2.349 Çözümler 3 15 Nisan 2024 #36 THELEGENDOFDARK dedi: Normal Prime'ın palm tutuşu çok rahat. Eğer elin çok küçük değilse bunun palm tutuşu daha bile rahat olacaktır. Genişletmek için tıkla... Orta bir el için ideal mi küçük gibi ama palm tutuş. karambyte dedi: Orta bir el için ideal mi küçük gibi ama palm tutuş. Genişletmek için tıkla... Bir de şu an bunu kullanıyorum hangisi daha iyi? Amazon.com.tr
THELEGENDOFDARK dedi: Normal Prime'ın palm tutuşu çok rahat. Eğer elin çok küçük değilse bunun palm tutuşu daha bile rahat olacaktır. Genişletmek için tıkla... Orta bir el için ideal mi küçük gibi ama palm tutuş. karambyte dedi: Orta bir el için ideal mi küçük gibi ama palm tutuş. Genişletmek için tıkla... Bir de şu an bunu kullanıyorum hangisi daha iyi? Amazon.com.tr
R.J. Fischer Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 2.012 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2024 #37 Asus Rog Gladius 2 Core'dan geçilir mi?
3 333542 Kilopat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 1.206 Çözümler 2 15 Nisan 2024 #38 R.J. Fischer dedi: ASUS ROG Gladius 2 Core'dan geçilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır.
Socxre Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 558 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2024 #39 Hocam bu fare kablolu mu kablosuz mu ?
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.867 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2024 #40 Socxre dedi: Hocam bu fare kablolu mu kablosuz mu? Genişletmek için tıkla... Kablolu. Kablosunu çıkarıp başka kablo takabiliyorsunuz.
Socxre dedi: Hocam bu fare kablolu mu kablosuz mu? Genişletmek için tıkla... Kablolu. Kablosunu çıkarıp başka kablo takabiliyorsunuz.