Hocam SS Prime'dan memnun musunuz? ne zamandır kullanıyorsunuz yorumlarınızı yazabilir misiniz?Hocam ben SS Prime almıştım ve SteelSeries GG kurduğumda mouse için bir driver kurmuştu. Kurmakta fayda olabilir.
Hocam SS Prime'dan memnun musunuz? ne zamandır kullanıyorsunuz yorumlarınızı yazabilir misiniz?Hocam ben SS Prime almıştım ve SteelSeries GG kurduğumda mouse için bir driver kurmuştu. Kurmakta fayda olabilir.
Prime Plus cinlama sorunu varmis sanirim.
Duz Prime alin. Eliniz kac cm tutus tipiniz ne?
Nadiren ekrandan kulaginizi dayadiginizda gelen bir ses mi diyeyim her sorana? Cinlama iste ince ses yahu. Neyin felsefesini yapiyoruz anlamadim. @LightYagami Diyor cinlama sorununu zaten ben tam bilmiyorum.Hocam bilmeden konuşmayalım: Nadiren ekrandan kulağınızı dayadığınızda gelen bir ses var. Öyle çınlama denilince çok farklı bir şey anlaşılıyor.
Hocam SS Prime'dan memnun musunuz? Ne zamandır kullanıyorsunuz yorumlarınızı yazabilir misiniz?
Nadiren ekrandan kulaginizi dayadiginizda gelen bir ses mi diyeyim her sorana? Cinlama iste ince ses yahu. Neyin felsefesini yapiyoruz anlamadim. @LightYagami diyor cinlama sorununu zaten ben tam bilmiyorum.
Hocam SS Prime'dan memnun musunuz? Ne zamandır kullanıyorsunuz yorumlarınızı yazabilir misiniz?
Plusa ne gerek var. Düz al bence. Prime güzel mouse.
Bence de ama küçük bir sensör farkı var o kadar, ekran zaten o kadar da yararlı bir şey değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.