Daniellvl Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 521 Çözümler 3 Yer Türkiye 16 Haziran 2024 #1 SteelSeries Prime Plus aldım. Kullanırken herhangi bir driver zorunlu mu? Ama kendi SteelSeries Engine'den bahsetmiyorum.
SteelSeries Prime Plus aldım. Kullanırken herhangi bir driver zorunlu mu? Ama kendi SteelSeries Engine'den bahsetmiyorum.
gthcores Decapat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 254 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2024 #2 Hocam ben SS Prime almıştım ve SteelSeries GG kurduğumda mouse için bir driver kurmuştu. Kurmakta fayda olabilir.
Hocam ben SS Prime almıştım ve SteelSeries GG kurduğumda mouse için bir driver kurmuştu. Kurmakta fayda olabilir.
Daniellvl Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 521 Çözümler 3 Yer Türkiye 16 Haziran 2024 #3 gthcores dedi: Hocam ben SS Prime almıştım ve SteelSeries GG kurduğumda mouse için bir driver kurmuştu. Kurmakta fayda olabilir. Genişletmek için tıkla... SteelSeries GG ne oluyor?
gthcores dedi: Hocam ben SS Prime almıştım ve SteelSeries GG kurduğumda mouse için bir driver kurmuştu. Kurmakta fayda olabilir. Genişletmek için tıkla... SteelSeries GG ne oluyor?
gthcores Decapat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 254 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2024 #4 Daniellvl dedi: SteelSeries GG ne oluyor? Genişletmek için tıkla... SteelSeries'in ekipman özelleştirme yazılımı. DPI, RGB vesaire de ayarlayabiliyorsunuz.
Daniellvl dedi: SteelSeries GG ne oluyor? Genişletmek için tıkla... SteelSeries'in ekipman özelleştirme yazılımı. DPI, RGB vesaire de ayarlayabiliyorsunuz.
Daniellvl Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 521 Çözümler 3 Yer Türkiye 17 Haziran 2024 #5 gthcores dedi: SteelSeries'in ekipman özelleştirme yazılımı. DPI, RGB vesaire de ayarlayabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Bende SteelSeries Engine ile yapabiliyoruz diye biliyorum galiba ikisi aynı şey.
gthcores dedi: SteelSeries'in ekipman özelleştirme yazılımı. DPI, RGB vesaire de ayarlayabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Bende SteelSeries Engine ile yapabiliyoruz diye biliyorum galiba ikisi aynı şey.
gthcores Decapat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 254 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2024 #6 Daniellvl dedi: Bende SteelSeries Engine ile yapabiliyoruz diye biliyorum galiba ikisi aynı şey. Genişletmek için tıkla... SS Engine de uygulamaya dahil. GG'de Sonar özelliği vb. diğer SS özelliklerini de kullanabiliyorsunuz.
Daniellvl dedi: Bende SteelSeries Engine ile yapabiliyoruz diye biliyorum galiba ikisi aynı şey. Genişletmek için tıkla... SS Engine de uygulamaya dahil. GG'de Sonar özelliği vb. diğer SS özelliklerini de kullanabiliyorsunuz.