M magnesx Centipat Katılım 6 Ekim 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar selam. SteelSeries Prime+Plus almayı düşünüyorum, kullananlar memnun mu?
charm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 2.483 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #2 Son zamanlarda araştırdım o fiyat bandındaki sorgusuz en iyi mouse gerek optiği olsun gerek switchleri.
Son zamanlarda araştırdım o fiyat bandındaki sorgusuz en iyi mouse gerek optiği olsun gerek switchleri.
ElderAssassin Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 2.149 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #3 Çınlama-cızırtı sorunu vardı Plus olanların, düz olanını alın bence.
Doğa Aden Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 571 Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Temmuz 2024 #4 ElderAssassin dedi: Çınlama-cızırtı sorunu vardı Plus olanların, düz olanını alın bence. Genişletmek için tıkla... Evet altındaki ekrandan dolayı çınlama var ama anca kulağımı yaslarsam duyabiliyorum.
ElderAssassin dedi: Çınlama-cızırtı sorunu vardı Plus olanların, düz olanını alın bence. Genişletmek için tıkla... Evet altındaki ekrandan dolayı çınlama var ama anca kulağımı yaslarsam duyabiliyorum.