DarlDixon Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 420 Çözümler 1 30 Mayıs 2024 #1 Farenin kaydırma tuşunun oradaki RGB'si çalışmıyor. Dün bir 2 saat çalıştı ışık, akşam gitmişti. PC'yi yeniden açtım, tekrar gitti. Yardım edin. Son düzenleme: 30 Mayıs 2024
Farenin kaydırma tuşunun oradaki RGB'si çalışmıyor. Dün bir 2 saat çalıştı ışık, akşam gitmişti. PC'yi yeniden açtım, tekrar gitti. Yardım edin.
Çözüm DarlDixon 30 Mayıs 2024 Maxtoric dedi: SteelSeries GG'yi tamamen kapatıp. (gizli simgelen kısmından da) bakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hallettim Engine'den Apps'e giriyoruz oradan Prism Sync oradan ayarlıyoruz artık rengarenk habire değişiyor renkler.
Maxtoric dedi: SteelSeries GG'yi tamamen kapatıp. (gizli simgelen kısmından da) bakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hallettim Engine'den Apps'e giriyoruz oradan Prism Sync oradan ayarlıyoruz artık rengarenk habire değişiyor renkler.
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.266 Makaleler 3 Çözümler 83 30 Mayıs 2024 #2 DarlDixon dedi: Farenin kaydırma tuşunun oradaki RGB'si çalışmıyor. Dün bir 2 saat çalıştı ışık, akşam gitmişti. PC'yi yeniden açtım, tekrar gitti. Eki Görüntüle 2208572 Yardım edin. Genişletmek için tıkla... Steelseries GG'yi tamamen kapatıp. (Gizli simgelen kısmından da) bakabilir misiniz? Artı 0 Eksi
DarlDixon dedi: Farenin kaydırma tuşunun oradaki RGB'si çalışmıyor. Dün bir 2 saat çalıştı ışık, akşam gitmişti. PC'yi yeniden açtım, tekrar gitti. Eki Görüntüle 2208572 Yardım edin. Genişletmek için tıkla... Steelseries GG'yi tamamen kapatıp. (Gizli simgelen kısmından da) bakabilir misiniz?
KS KS DarlDixon Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 420 Çözümler 1 30 Mayıs 2024 #3 Maxtoric dedi: SteelSeries GG'yi tamamen kapatıp. (gizli simgelen kısmından da) bakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hallettim Engine'den Apps'e giriyoruz oradan Prism Sync oradan ayarlıyoruz artık rengarenk habire değişiyor renkler. Artı 0 Eksi Çözüm
Maxtoric dedi: SteelSeries GG'yi tamamen kapatıp. (gizli simgelen kısmından da) bakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hallettim Engine'den Apps'e giriyoruz oradan Prism Sync oradan ayarlıyoruz artık rengarenk habire değişiyor renkler.