Çözüldü SteelSeries Prime tekerlek rengi değişmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ArqeNade

Megapat
Daha fazla  
Ürünü 13 Temmuz'dan beri kullanıyorum. Profillere göre renk ayarlamıştım. Oyunlara girince otomatik olarak profil değiştiriyor ve dolayısıyla renkte değiştiriyordu ama bugün kafasına göre sürekli olarak yeşil renkte kaldı. SteelSeries Engine'den ışığı kapatıyorum yanmaya devam ediyor. Sadece parlaklık ve CPI değişimi yapabiliyorum. SteelSeries Engini kaldırıp geri yüklemeyi denedim. Mouse'u aygıtlardan kaldırım ama işe yaramadı. Başka PC'de denedim yine yeşil renkte. Bir PC'ye ilk defa takıldığında turuncu renkte olması lazım ama olmuyor. Galiba onboard memory'de sorun var ama emin olamıyorum.

Sorunu mouse'u resetleyerek çözdüm.

Çözüm:
Farenizi sıfırlamak için aşağıdaki adımları izleyin:
1) Farenizin bağlantısını kesin. (Veya kablosuz ise kapatın)
2) Sol, sağ ve CPI (doğrudan fare tekerleğinin altındaki düğme) düğmelerini birlikte basılı tutun
3) Farenizi tekrar bağlayıın. (Veya kablosuz ise açın). Fare üzerindeki LED'ler yanıp sönene kadar düğmeleri 5 saniye basılı tutmaya devam edin.

Son düzenleme:
Ürünü 13 Temmuz'dan beri kullanıyorum. Profillere göre renk ayarlamıştım. Oyunlara girince otomatik olarak profil değiştiriyor ve dolayısıyla renkte değiştiriyordu ama bugün kafasına göre sürekli olarak yeşil renkte kaldı. SteelSeries Engine'den ışığı kapatıyorum yanmaya devam ediyor. Sadece parlaklık ve CPI değişimi yapabiliyorum. SteelSeries Engini kaldırıp geri yüklemeyi denedim. Fareyi aygıtlardan kaldırım ama işe yaramadı. Başka PC'de denedim yine yeşil renkte. Bir PC'ye ilk defa takıldığında turuncu renkte olması lazım ama olmuyor. Galiba onboard Memory'de sorun var ama emin olamıyorum.

Sorunu fareyi resetleyerek çözdüm.

Çözüm:
Farenizi sıfırlamak için aşağıdaki adımları izleyin:
1) Farenizin bağlantısını kesin. (Veya kablosuz ise kapatın)
2) Sol, sağ ve CPI (doğrudan fare tekerleğinin altındaki düğme) düğmelerini birlikte basılı tutun
3) Farenizi tekrar bağlayıın. (Veya kablosuz ise açın). Fare üzerindeki LED'ler yanıp sönene kadar düğmeleri 5 saniye basılı tutmaya devam edin.

Çok teşekkür ederim günlerdir uğraşıyorum SteelSeries canlı destekten daha yardımcı oldun. :)

Hocam bahsettiğiniz yöntem ile fareme reset atabiliyorum fakat rengi hâlâ değişmiyor. İnternette şöyle bir yazı buldum fakat yapamıyorum. Yardımcı olur musunuz?
1711389274155.png

Çözümü buldum hocam. Sırasıyla uygulama üzerinden Engine > Apps > PrismSync yaparak çözdüm. PrisSync uygulaması üzerinden rahatça değiştirebiliyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı