SteelSeries Prime ve Razer BlackShark V2 X alınır mı?

leoni26

Decapat
Daha fazla  
Başlıkta da gördüğünüz gibi.

Alınır mı?

Bütçem 4000TL civarları.

Son düzenleyen: Moderatör:

Rengi önemli değilse bunu alabilirsiniz.

BlackShark V2 X i kendim kullanıyorum eğer odanızın camını çok sık açamıyorsanız ve terliyorsanız.
Kulaklığın ped kısmı plastik ter karışımı bir şey kokuyor pedleri yıkayıp 2-3 gün hava alan ortamda bıraktım koku gitmedi geçenlerdede kendi kendine gitti koku onun dışında hem telefon hem bilgisayarda kullanmayı düşünüyorsanız telefona takınca ses kalitesi düşüyor.

Hocam demir kısımları boynunuza koyduğunuzda acıtıyor mu? Bilgisayar oyunları oynamak için müzik dinlemek için kullanacağım.

Hocam demir kısımları boynunuza koyduğunuzda acıtıyor mu? Bilgisayar oyunları oynamak için müzik dinlemek için kullanacağım.

Şu kısımdan mı bahsediyosunuz burası kafaya temas etmiyor fotoğrafta yakın çıkmış.

Pardon yanlış anlamışım yok en azından benim boynuma değmiyor.

V2x o fiyat bandında alınabilir ama prime FPS asla o fiyat bandında alınmaz. 500 TL ye almıştı tüm forum sonra 700 TL ye çıktı, o fiyatlara kablosuz model o alsanız daha iyi.

V2X o fiyat bandında alınabilir ama Prime FPS asla o fiyat bandında alınmaz. 500 TL'ye almıştı tüm forum sonra 700 TL'ye çıktı, o fiyatlara kablosuz model o alsanız daha iyi.
Mouse için yorum yapmadım. Fareyi şu an ilk defa gördüm hatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…