SteelSeries Prime ve Razer BlackShark V2 X alınır mı?

V2X o fiyat bandında alınabilir ama Prime FPS asla o fiyat bandında alınmaz. 500 TL'ye almıştı tüm forum sonra 700 TL'ye çıktı, o fiyatlara kablosuz model o alsanız daha iyi.

Öneriniz var mıdır? Kablosuz model tercih etmiyorum. Jack girişli şeyler daha hoşuma gidiyor kablosuzlar belli bir süreden sonra gecikme takılma oluyor sevmiyorum. Önerdiğiniz kablolu kablosuz varsa önerinizi alabilirim.

Sorun değil.

Kulaklığı çok kısık seste kullanıyorum duyuyorum o yüzden.
Mouse hakkında öneriniz var mıdır?

Razer DeathAdder Essential kullanıyorum öneririm.

Kablosuz ürünlerde sonradan gecikme durumu nedir ? Çünkü öyle birşeyi hiç yaşamadım 3 4 yıldır kullanırım hem kulaklık hem gamepad hem mouse herşey kablosuz ve 2.4 GHz alıcısı ile gecikmeyi en az a indiriyor ama o bütçede kablolu almak sizin tercihiniz, kablolu model o tercih edebilirsiniz.

Razer DeathAdder Essential kullanıyorum öneririm.

Onada bakmıştım görünüşü hoşuma gitti. Fakat biraz eski model sanırım. Forumlarda çok aşağıya çekmişler fareyi.

Arkadaşımda'da o2'si var çok hafif ve güzel diyor. Siz de var mı?

Onada bakmıştım görünüşü hoşuma gitti. Fakat biraz eski model sanırım. Forumlarda çok aşağıya çekmişler fareyi.
Görünüşü sağlam fotoğraftakinden daha iyi duruyor gerçek hayatta mat güzel bir rengi var.
Razer'in kendi programından ayarda çekebiliyoruz makro atıyabiliyoruz veya bir tuşa istediğiniz görevi atayabiliyorsunuz misal sol öndeki tuşa basınca Discord mikrofonu kapatsın ya da Discord'u açsın gibi şeyler vs.

Bu arada bu dediğim program özelliği BlackShark V2 X te yok.

Kablosuz ürünlerde "mcu" mikrodenetleyicisi kötü olunca donma, takılma gibi şeyler oluyor. Fury level içinde forumlarda bundan bahsetmişler.

Kablosuz ürünlerde "mcu" mikrodenetleyicisi kötü olunca donma, takılma gibi şeyler oluyor. Fury level içinde forumlarda bundan bahsetmişler.
Ondan dolayı aldığım ürünlerin çoğu Asus ROG strix, hyperx gibi ürünler ve model o nun da mcu'su gayet güzel.

Ondan dolayı aldığım ürünlerin çoğu ASUS ROG STRIX, HyperX gibi ürünler ve model onun da Mcu'su gayet güzel.

Teşekkür ediyorum hocam vaktinizi ayırdığınız için sohbetiniz çok güzeldi. Ürünleri değerlendirip akşam sipariş edeceğim.

Arkadaşımda'da o2'si var çok hafif ve güzel diyor. Siz de var mı?
Evet kullanmıştım, dediği gibi hafif ve güzel, hafifliği sizin için sorun değilse alınıp kullanılır gerçekten.

Sensörüde gayet kalitelidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…