Zyetwy Decapat Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 909 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Gtx 1650 ti i7 10750H 2.60 GHz 16 GB Ram 1 TB Hdd 256 GB Ssd (Lenova ideaPad Gaming 3 Laptop) Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2024 #11 Hocam ikiside bu fiyatta mükemmel mouselar elimde prime var çok memnunum ama haste de çok iyi gerçekten dolu dolu bir model pişman olmazsınız.
Hocam ikiside bu fiyatta mükemmel mouselar elimde prime var çok memnunum ama haste de çok iyi gerçekten dolu dolu bir model pişman olmazsınız.
S seercii Centipat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 225 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2024 #12 Zyetwy dedi: Hocam ikiside bu fiyatta mükemmel mouselar elimde prime var çok memnunum ama haste de çok iyi gerçekten dolu dolu bir model pişman olmazsınız. Genişletmek için tıkla... haste aldım 1 tane prime'ı iptal ettirdim
Zyetwy dedi: Hocam ikiside bu fiyatta mükemmel mouselar elimde prime var çok memnunum ama haste de çok iyi gerçekten dolu dolu bir model pişman olmazsınız. Genişletmek için tıkla... haste aldım 1 tane prime'ı iptal ettirdim