T The Error Decapat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #1 Merhaba arkadaşlar, yeni siyah bir mouse pad aldım. SteelSeries Prime Plus o mouse Pad'de çalışmıyor fakat eski mouse Pad'de çalışıyor, ne yapacağım? Tamamdır tak çıkar yapınca düzeldi, konu kapanabilir. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Haziran 2024
Merhaba arkadaşlar, yeni siyah bir mouse pad aldım. SteelSeries Prime Plus o mouse Pad'de çalışmıyor fakat eski mouse Pad'de çalışıyor, ne yapacağım? Tamamdır tak çıkar yapınca düzeldi, konu kapanabilir.
Golden.Nyks Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 3.177 Çözümler 20 23 Haziran 2024 #2 Tak çıkar yap düzelir yazacaktım tam . Teknolojisi öyle, mesela fareyi elinin üzerinde kullanmayı dene orada da çalışmayacak. Artı 0 Eksi
Tak çıkar yap düzelir yazacaktım tam . Teknolojisi öyle, mesela fareyi elinin üzerinde kullanmayı dene orada da çalışmayacak.
KS KS T The Error Decapat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #3 Golden.Nyks dedi: Tak çıkar yap düzelir yazacaktım tam . Teknolojisi öyle, mesela fareyi elinin üzerinde kullanmayı dene orada da çalışmayacak. Genişletmek için tıkla... Denedim elimin üzerinde çalışıyor ilk başta fareyi bozdum sandım. Hafif bir kalp ritmim bozuldu konuyu açtıktan sonra diğer konulara bakıyordum çıkar tak yapınca düzeliyormuş. İnanmadım ama düzeldi. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Haziran 2024 Artı 0 Eksi
Golden.Nyks dedi: Tak çıkar yap düzelir yazacaktım tam . Teknolojisi öyle, mesela fareyi elinin üzerinde kullanmayı dene orada da çalışmayacak. Genişletmek için tıkla... Denedim elimin üzerinde çalışıyor ilk başta fareyi bozdum sandım. Hafif bir kalp ritmim bozuldu konuyu açtıktan sonra diğer konulara bakıyordum çıkar tak yapınca düzeliyormuş. İnanmadım ama düzeldi.