bdxmrz Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.267 Çözümler 29 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #1 Kablosuz bir mouse almak istiyorum ama şu anda elimde SS Prime var. Geçmeye değer mi çünkü şu an Prime'nin fiyatı 1200 liralara ulaştı. Ayrıca Dareu'nun yazılımı var mı? @belirsizz
Kablosuz bir mouse almak istiyorum ama şu anda elimde SS Prime var. Geçmeye değer mi çünkü şu an Prime'nin fiyatı 1200 liralara ulaştı. Ayrıca Dareu'nun yazılımı var mı? @belirsizz
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.386 Makaleler 3 Çözümler 20 8 Ağustos 2024 #2 bdxmrz dedi: Kablosuz bir mouse almak istiyorum ama şu anda elimde SS Prime var. Geçmeye değer mi çünkü şu an Prime'nin fiyatı 1200 liralara ulaştı. Ayrıca Dareu'nun yazılımı var mı? @belirsizz Genişletmek için tıkla... Değmez, ayrıca gümrükte kalma gibi bir riski var. Sitede sürücü "mevcut" olarak belirtilmiş.
bdxmrz dedi: Kablosuz bir mouse almak istiyorum ama şu anda elimde SS Prime var. Geçmeye değer mi çünkü şu an Prime'nin fiyatı 1200 liralara ulaştı. Ayrıca Dareu'nun yazılımı var mı? @belirsizz Genişletmek için tıkla... Değmez, ayrıca gümrükte kalma gibi bir riski var. Sitede sürücü "mevcut" olarak belirtilmiş.
bdxmrz Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.267 Çözümler 29 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #3 belirsizz dedi: Değmez, ayrıca gümrükte kalma gibi bir riski var. Sitede sürücü "mevcut" olarak belirtilmiş. Genişletmek için tıkla... Neye geçeyim? 2000 TL'yi aşmasın.
belirsizz dedi: Değmez, ayrıca gümrükte kalma gibi bir riski var. Sitede sürücü "mevcut" olarak belirtilmiş. Genişletmek için tıkla... Neye geçeyim? 2000 TL'yi aşmasın.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.386 Makaleler 3 Çözümler 20 8 Ağustos 2024 #4 bdxmrz dedi: Neye geçeyim? 2000 TL'yi aşmasın. Genişletmek için tıkla... Darmoshark M3 pro olabilir, Ss prime oluyor mu eline?
bdxmrz dedi: Neye geçeyim? 2000 TL'yi aşmasın. Genişletmek için tıkla... Darmoshark M3 pro olabilir, Ss prime oluyor mu eline?