İyi sosyaller daha demin mousepadimi yırttığım için (nasıl yaptıysam) yeni mouse pad arayışına girdim mousepadsiz çok sıkıntı. O yüzden acil SteelSeries QCK+ modelini düşünüyorum. Ya yarın ya da bugün birazdan gidip alacağım onun yerine farklı önerileriniz varsa önerebilirsiniz veya alınır mı diye teşekkür ederim.
İyi Sosyaller daha demin mousepadimi yırttığım için (nasıl yaptıysam) yeni mouse pad arayışına girdim mousepadsiz çok sıkıntı. O yüzden acil SteelSeries QCK+ modelini düşünüyorum. Ya yarın ya da bugün birazdan gidip alacağım onun yerine farklı önerileriniz varsa önerebilirsiniz veya alınır mı diye teşekkür ederim.
Yanlışım varsa düzeltiniz ama ben QCK'lerde kenarlarında dökülme oluyor ve Plus'ları da eğer bilinçli seçmediyseniz biraz kalın gelebilir diye biliyorum.
İyi Sosyaller daha demin mousepadimi yırttığım için (nasıl yaptıysam) yeni mouse pad arayışına girdim mousepadsiz çok sıkıntı. O yüzden acil SteelSeries QCK+ modelini düşünüyorum. Ya yarın ya da bugün birazdan gidip alacağım onun yerine farklı önerileriniz varsa önerebilirsiniz veya alınır mı diye teşekkür ederim.
Ufak baskı hatalı MPC480 Gaming Mousepad ürünlerimiz, outlet fırsatlarıyla bütçe dostu kalite sunar. Performanstan ödün vermeden uygun fiyatla sahip olun!
Ufak baskı hatalı MPC480 Gaming Mousepad ürünlerimiz, outlet fırsatlarıyla bütçe dostu kalite sunar. Performanstan ödün vermeden uygun fiyatla sahip olun!