SteelSeries QCK Edge large suda yıkanır mı?

Ozsoy

Hectopat
Merhaba, üstteki mouse pad suda yıkanır mı? Yıkanırsa nasıl bir koşulda yıkamalıyım? Peçeteyle temizleyince iz kalıyor ve çok sinir bozucu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yıkayabilirsiniz. Şampuanla yıkarsanız üstünde yağ varsa daha temiz olur. sıcak su ile yıkayıp iyice kuruttuktan sonra rahatça kullanabilirsiniz.

3-4 ay önce Klasse mouse pad aldıydım sürekli ıslak mendil ve kolonya ile siliyordum bugün sıcak su ve şampuan ile foşur foşur yıkadım balkona astım kurudu ve şu an kullanıyorum bu şekilde temizlemenin eksi yönleri var mı bilmiyorum fakat bir problem yaşamadım.

Yıkayabilirsiniz. Şampuanla yıkarsanız üstünde yağ varsa daha temiz olur. sıcak su ile yıkayıp iyice kuruttuktan sonra rahatça kullanabilirsiniz.
Yemek yiyordum iyi olur. Çok rahat bu mousepad tek eksi yanı çabuk kirleniyor. Mouse dönmüyor.

3-4 ay önce Klasse mouse pad aldıydım sürekli ıslak mendil ve kolonya ile siliyordum bugün sıcak su ve şampuan ile foşur foşur yıkadım balkona astım kurudu ve şu an kullanıyorum bu şekilde temizlemenin eksi yönleri var mı bilmiyorum fakat bir problem yaşamadım.
Sanırsam yoktur şu tarz yıkayacağım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı