SteelSeries QCK Edge medium yeterli bir boy mu?

Yer
İstanbul
Medium ile large arasında kaldım. 30 TL fark var fakat çok büyük olsun istemiyorum. Mediumda yeterli gelir mi emin değilim. Kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Rival 600 mouse ile birlikte kullanacağım. Çok büyük olmasını istemiyorum. Hem çirkin duracak, hem de masada boşa yer kaplayacak ama diğer türlü de medium küçük gelir diye korkuyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani küçük gelip oyun oynarken yetmemesinden iyidir biraz daha büyük olması. Ama masana sığmama vs durumu varsa bilemem tabiki.

Masayı ölçüp ne kadar yer kaplayacağını gör önce istersen. Çok kullanılamayacak gibi olacaksa large almazsın.

Yani küçük gelip oyun oynarken yetmemesinden iyidir biraz daha büyük olması. Ama masana sığmama vs durumu varsa bilemem tabiki.

Masayı ölçüp ne kadar yer kaplayacağını gör önce istersen. Çok kullanılamayacak gibi olacaksa large almazsın.
Doğru söylüyorsunuz. Öyle yapayım en iyisi. Large çok kaba duruyor o yüzden de istemiyorum ama bakacağım artık. Minimal ürünleri daha çok seviyorum :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı