Elektronik SteelSeries QCK heavy medium 399TL

Ben 8 aydır kullanıyorum güzel bir mouse pad öneririm sorun varsa da alabilirm.

Bu mousepad'lere neden bu kadar para dökülüyor bilmiyorum..
Eğer oyun oynamıyorsan elbette farkı çok hissetmezsin ama oyun oynuyorsan inanılmaz bir fark oluyor bende tam tersi olarak bilinmeyen mouse padlere neden bu kadar para döküldüğünü anlamıyorum altı üstü bir kumaş parçası.

Yok hocam biliyorum, speed edition kayma doku hissiyatı oyunlarda sensivity bir çok etkeni değiştiriyor. Ama bana nedense pahalı geliyor, çünkü Türkiye'deyiz.

FPS türü oyunlarda çok ciddi bir fark yaratıyor. Çünkü kayganlığı çok daha iyi sağlıyor.
Glass cam mousepadler vardı. Onlarda fark yaratıyor, alışana kolay. Oynamayı bilen adam, ya da gelişmeye çalışan adam her türlü normal mousepad'den de oynar.

Yok hocam biliyorum, Speed Edition kayma doku hissiyatı oyunlarda sensivity birçok etkeni değiştiriyor. Ama bana nedense pahalı geliyor, çünkü Türkiye'deyiz.

2 senelik bir kullanım sunuyor dikkatli kullanırsan bu 3 seneyi de bulabilir bu da günümüzde çok büyük bir para değil sonuç olarak 1 haftalık bir ürün almıyorsun. Saçma sapan bir mouse Pad'e 100TL verip kötü bir deneyim yaşamaktansa 300TL daha verir bunu alırım.

@Midı0ck Nasıl kıyıyorsunuz hocam mousepade? Ben hiçbir zaman çayımı kahvemi altlık olmadan koymam mousepade

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…