Doublelint Centipat Katılım 30 Nisan 2020 Mesajlar 17 7 Haziran 2020 #1 Merhabalar yakın zamanda aldığım mouse veya mousepadde sorun yaşıyorum. Mousepadi kaldırdığımda masa da kullanırken hiçbir problem yok. Kısa bir videosunu paylaşmak istedim çözümü var ise paylaşırsanız çok sevinirim. Teşekkürler iyi forumlar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2020
Merhabalar yakın zamanda aldığım mouse veya mousepadde sorun yaşıyorum. Mousepadi kaldırdığımda masa da kullanırken hiçbir problem yok. Kısa bir videosunu paylaşmak istedim çözümü var ise paylaşırsanız çok sevinirim. Teşekkürler iyi forumlar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KemalAkarsu Kilopat Katılım 1 Mayıs 2015 Mesajlar 728 Makaleler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Haziran 2020 #2 Aynı sorunu Bloody A9 mouse ile yaşıyorum. Acaba bir sorun değil de olması gereken mi budur diye düşünmeye başladım.
Aynı sorunu Bloody A9 mouse ile yaşıyorum. Acaba bir sorun değil de olması gereken mi budur diye düşünmeye başladım.
Doublelint Centipat Katılım 30 Nisan 2020 Mesajlar 17 7 Haziran 2020 #3 KemalAkarsu dedi: Aynı sorunu Bloody A9 mouse ile yaşıyorum. Acaba bir sorun değil de olması gereken mi budur diye düşünmeye başladım. Genişletmek için tıkla... Aniden refleks verip mouse çevirmek istediğimde takılıyor. acaba incehesap orjinal olmayan ürün mü yolladı diye düşünmeye başladım
KemalAkarsu dedi: Aynı sorunu Bloody A9 mouse ile yaşıyorum. Acaba bir sorun değil de olması gereken mi budur diye düşünmeye başladım. Genişletmek için tıkla... Aniden refleks verip mouse çevirmek istediğimde takılıyor. acaba incehesap orjinal olmayan ürün mü yolladı diye düşünmeye başladım
KemalAkarsu Kilopat Katılım 1 Mayıs 2015 Mesajlar 728 Makaleler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Haziran 2020 #4 Orjinal olmayan değil de belki servis görmüş olabilir. Seri numarasından kontrol etmenizi öneririm.
Doublelint Centipat Katılım 30 Nisan 2020 Mesajlar 17 8 Haziran 2020 #5 KemalAkarsu dedi: Orjinal olmayan değil de belki servis görmüş olabilir. Seri numarasından kontrol etmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... seri numarasından kontrol kontrol etmem gereken linki bana iletir misin dün araştırım bulamadım
KemalAkarsu dedi: Orjinal olmayan değil de belki servis görmüş olabilir. Seri numarasından kontrol etmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... seri numarasından kontrol kontrol etmem gereken linki bana iletir misin dün araştırım bulamadım
Eskopya27 Centipat Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 359 9 Haziran 2020 #6 Mousenin lazeriyle alakalı olabilir mi?
Doublelint Centipat Katılım 30 Nisan 2020 Mesajlar 17 2 Temmuz 2020 #7 Eskopya27 dedi: Mousenin lazeriyle alakalı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... sorunu çözemedim garantiye yollamaya karar verdim
Eskopya27 dedi: Mousenin lazeriyle alakalı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... sorunu çözemedim garantiye yollamaya karar verdim