SteelSeries QcK+ iade edilmeli mi?

Makaleler
17
Yer
İzmir
Selamlar dostlar. Bundan 27 gün önce QcK+ satın aldım. Mousepad'e iyi bakmama rağmen mousepad çok fazla tozlanıyor ve sirkelesem bile gitmiyor. Amazondan aldığım için 1 aylık iade sürem var. 3 gün sonra bitiyor sizce iade etmeli miyim? Ve etsem bile ne alabilirim? Ayrıca iade alırlar mı acaba?

IMG_20230607_182040.jpg

IMG_20230607_182047.jpg

@Hyuuga Neji

Ben aynısının RGB xxl modelini aldım. SteelSeries bu mouse pad işini yapamıyor sanırım. İade ettim. Morse u mevcut. Çok memnunum. Rival 700M ama bu meret pek iyi çıkmadı. Benim şikayetim ise RGB ışık için olan misine ipinin 20 gün gibi sürede kopması oldu.

Ben aynısının RGB xxl modelini aldım. SteelSeries bu mouse pad işini yapamıyor sanırım. İade ettim. Morse u mevcut. Çok memnunum. Rival 700M ama bu meret pek iyi çıkmadı. Benim şikayetim ise RGB ışık için olan misine ipinin 20 gün gibi sürede kopması oldu.
Ben aslında memnunum kendisinden ama daha 1 ayda çok fena bir şekilde kirlenmeye başladı. Çok toz tutuyor ayrıca. İade alırlar mı orası da ayrı mevzu.
Ürün kullanılıp kirlendiği için iade almayabilirler. Siyah mouse pad'lerin genel sorunu toz tutması zaten.
Hocam toz tutması normal olsa da o kiri ben yapmadım yani :D 1 yıl boyunca HP Omen 100 gibi kalitesiz pad kullanmıştım böyle olmamıştı. Çok dayanıksızmış cidden. Üstüne iyi bakıyorum ben ekipmanlarıma yani, her gece temizleyerek yatıyorum... İade bence de almazlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı