Msevket44 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2015 Mesajlar 5.501 Makaleler 6 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #11 Başka bir marka ped kullanıp, buna geçen veya bu tarz kalitedeki ped alıp aradaki farkı hisseden oldu mu?
Başka bir marka ped kullanıp, buna geçen veya bu tarz kalitedeki ped alıp aradaki farkı hisseden oldu mu?
E Ebubekir Solak Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 510 Çözümler 2 Yer Belgique-Bruxelles 20 Mart 2022 #12 MertTR12 dedi: Örgülü olmaması sıkıntı bir süre sonra soyuluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ne kadar büyük bir süreden bahsediyoruz? 4 yıldır kullanıyorum en ufak bir soyulma bile yok.
MertTR12 dedi: Örgülü olmaması sıkıntı bir süre sonra soyuluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ne kadar büyük bir süreden bahsediyoruz? 4 yıldır kullanıyorum en ufak bir soyulma bile yok.
MertTR12 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2017 Mesajlar 1.533 Çözümler 4 Yer Muğla/Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #13 Ebubekir Solak dedi: Hocam ne kadar büyük bir süreden bahsediyoruz? 4 yıldır kullanıyorum en ufak bir soyulma bile yok. Genişletmek için tıkla... Kullanıma göre değişir benim 1 yılda soyuldu mesela.
Ebubekir Solak dedi: Hocam ne kadar büyük bir süreden bahsediyoruz? 4 yıldır kullanıyorum en ufak bir soyulma bile yok. Genişletmek için tıkla... Kullanıma göre değişir benim 1 yılda soyuldu mesela.