Merhaba, iyzco kampanyasından faydalanarak mouse pad almak istiyorum. Bu yüzden fazla bir seçeneğim yok. Sizce SteelSeries QCK+ large modelini almak mantıklı mı?
Wraith Spirit of Aim Pro mouse pad modelini de alabilirim ama 2 katı fiyatı var, değer mi bilemedim.
Düz Sprit modelinin renkleri bana çok kirlenmeye müsait geldi. Blade x pro ile de sprit pro arasında da 750 lira fark var. Sizce bu farkı verecek kadar kalite farkı var mı?
Düz sprit modelinin renkleri bana çok kirlenmeye müsait geldi. Blade X Pro ile de sprit Pro arasında da 750 lira fark var. Sizce bu farkı verecek kadar kalite farkı var mı?
Boyutuyla bir işim yok zaten ama kampanya 1000 lira üstünde geçerli olduğu için blade x pro modelini tercih edeceğim sanırım. Yardımcı olduğun için teşekkür ederim.
Boyutuyla bir işim yok zaten ama kampanya 1000 lira üstünde geçerli olduğu için Blade X Pro modelini tercih edeceğim sanırım. Yardımcı olduğun için teşekkür ederim.
200 liralık 90*40 mousepadler dışında hiç deneyimim olmadı. Şimdi onu da kaldırdım direkt masada kullanıyorum. O yüzden mousepadlerden hiç anlamıyorum maalesef.
200 liralık 90*40 mousepadler dışında hiç deneyimim olmadı. Şimdi onu da kaldırdım direkt masada kullanıyorum. O yüzden mousepadlerden hiç anlamıyorum maalesef.