Hlina Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2016 Mesajlar 1.853 Çözümler 95 22 Ekim 2024 #11 rexxz dedi: Biraz daha eklersem farklı bir pad alacağım maalesef bütçe bu şimdilik 1 2 yıl götürse yeter. Genişletmek için tıkla... O anlamda demiştim zaten, QCK alma.
rexxz dedi: Biraz daha eklersem farklı bir pad alacağım maalesef bütçe bu şimdilik 1 2 yıl götürse yeter. Genişletmek için tıkla... O anlamda demiştim zaten, QCK alma.
rexxz Hectopat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 1.124 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2024 #12 Hlina dedi: O anlamda demiştim zaten, QCK alma. Genişletmek için tıkla... Peki QCK bütçesinde ne önerirsin?
Hlina dedi: O anlamda demiştim zaten, QCK alma. Genişletmek için tıkla... Peki QCK bütçesinde ne önerirsin?
Hlina Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2016 Mesajlar 1.853 Çözümler 95 22 Ekim 2024 #13 rexxz dedi: Peki QCK bütçesinde ne önerirsin? Genişletmek için tıkla... O bütçede QCK hariç pek bir şey yok herhalde, yıprandığında değiştirirsin.
rexxz dedi: Peki QCK bütçesinde ne önerirsin? Genişletmek için tıkla... O bütçede QCK hariç pek bir şey yok herhalde, yıprandığında değiştirirsin.