SteelSeries QcK+ Mı, QcK Mass Mi ?

Daha fazla  
Arkadaşlar faremin altının çizilmeye başlaması sonucu mousepad almaya karar verdim. Kullandığım mouse G502 ve bunun için başta G240 düşünmüştüm fakat Türkiye'de bulamadığım için ben de SteelSeries almaya karar verdim. Sorum şu, QcK+ mı daha iyi olur yoksa QcK Mass mi ? Siparişi bu gün vermeyi düşünüyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.

Kesinlikle G240 ya da G440 almalısın. Markalar farelerini kendi mousepadlerine göre tasarlıyorlar. Sitesinde bile belirtiyor G240 ve G440 için önceden tasarlandı diyor. Ayrıca Teknosa'da G240 var.

Kesinlikle G240 ya da G440 almalısın. Markalar farelerini kendi mousepadlerine göre tasarlıyorlar. Sitesinde bile belirtiyor G240 ve G440 için önceden tasarlandı diyor. Ayrıca Teknosa'da G240 var.
Ankara'da g240 yoktu ve kargo ile satmıyorlar sadece mağazalarda diyor ben de steelseries qck mass almaya karar verdim. Ben de senin gibi logitech'in daha iyi olacağını düşünüyorum ama yapacak bir şey yok. Bu ülkenin ticaret sisteminden nefret ediyorum. Site: hepsiburada.com. Slogan: "Aradığın her şey burada!". G240 nerede ? Türkiye'ye baş. Teknosa her türlü elektronik ile alakalı ürünleri satıyor madem G240 nerede? Sadece bazı şehirlerde. Bunlar profesyoneller. Nerenin profesyoneli ? ...

Bu konu her aklıma geldiğinde sinirlerim geriliyor kusura bakmayın.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı