İ İzmir3553 Kilopat Katılım 2 Mart 2017 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2017 #1 Ben yeni bir mousepad alacağım ve 2 seçenek arasında kaldım. Eğer kullananlar veya tavsiye edenler varsa hangisini alayım? STEELSERIES QcK Mini Mousepad Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da Razer Sphex v2 Mini Mousepad Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da Görünüş olarak tabii ki Razer ama önemli olan kalitesi o yüzden pek emin değilim. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Eylül 2017
Ben yeni bir mousepad alacağım ve 2 seçenek arasında kaldım. Eğer kullananlar veya tavsiye edenler varsa hangisini alayım? STEELSERIES QcK Mini Mousepad Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da Razer Sphex v2 Mini Mousepad Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da Görünüş olarak tabii ki Razer ama önemli olan kalitesi o yüzden pek emin değilim.
Femto Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2016 Mesajlar 2.191 Makaleler 12 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2017 #2 Kalite olarak Steelseries QcK serisi en iyisidir bana göre.