SteelSeries QCK Mouse Pad alınır mı?

kralin

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Xrades marka herkesin bildiği 70x30'luk mouse padlerden birisini kullanıyorum. Valorant'ta iyi bir seviyeye gelmek istiyorum fakat faremin Pad'in üzerinde yavaş kaydığını hissediyorum, belki de psikolojiktir emin değilim. Sizce SteelSeries QCK alınır mı veya başka önerebileceğiniz kaliteli Mouse Pad'ler var mıdır? Ve şu an kullandığım mouse pad ile araların da çok fark olur mu?
Kullandığım mouse pad: XRades 24 Model Mouse pad 70x30 - 90x40 Gaming Oyuncu Mousepad Fiyatları ve Özellikleri

Son düzenleyen: Moderatör:
5 yıldır Steelseries marka pad kullanıyorum. Çamaşır makinesi dahil elimde de yıkadım sildim hiç bir şey olmadı.Çok sağlam ve çok güzel. Tavsiye ederim. Corsair, HyperX, Steelseries gibi bilindik markalardan şaşmayın mümkünse.

Sizce şu an kullandıgım mouse pad ile aralarında çok fark olur mu?

Sizce şu an kullandıgım mouse pad ile aralarında çok fark olur mu?
Xrades konusunda bilgim yok ama bilindik ve güvenilir bir marka gibi gelmedi kulağıma. Fark olacağını düşünüyorum. Zaten steelseries alırsanız çok uzun yıllar kullanırsınıs. Ben hor kullandım, sigara külü, yiyece içecek her şey üzerine düştü/döküldü. Yine de sağlam memnunum. Frontman’ın dediği noktayı unutmayın, dikişsiz almahın.

SteelSeries hayranıyım ve birçok ürününü deneme, test etme ve kullanma fırsatım oldu.
Xrades ile aralarında gerçekten yok denecek kadar az fark var. (SS'nin belki kauçuğu ve kenar dikişleri bir tık daha kalite diyebilirim.
Xrades biraz daha esnek kumaşlı.
QCK mass ve howl Edition padlerimi kutusuna koyup kaldırdım hem evde hem de işte xrades 90x40 kullanıyorum.

Bu mouse pad tantansı cidden çok saçma ben CS:GO'da lem 2'yim şu an kullandığım mouse Philips G314 45 TL'ye almıştım (Şu an 60 falan) mousepadim GO Lite orta boy bir pad 10 TL'ye almıştım iş bilekte bitiyor boşuna para harcamayın bence daha önce orijinal Razer mouse pad kullanmış birisi olarak söylüyorum arada ki fark senin rank atlamanı sağlayacak düzeyde değil emin ol. Mouse olabilir ama mouse pad cidde bence çok anlamsız.

Size göre anlamsız olabilir tabii saygı duyarım. Şuan aktif olarak CS GO oynamıyorum ancak 2 yıl önce rankım Global idi. Mouse pad benim için önemli ve fark ediyor. Kullandığım mousedan dolayı öyledir belki bilinmez ama diğer PC bileşenlerinde olduğu gibi padde de kalite ve marka farkı var.

Bilmiyorum bu biraz da göreceli bir şey kişiden kişiye değişir ,benim de global arkadaşlarım vardı 4 5 sene internet kafede oynadım orda tanışmıştık mousepadsiz oynayan bile vardı inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…