BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.730 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2020 #1 Steelseries Qck mousepad var. Nasıl temizlenir? Rengi mi açılıyor yoksa pis olduğu için mi grileşiyor anlayamadım.
Steelseries Qck mousepad var. Nasıl temizlenir? Rengi mi açılıyor yoksa pis olduğu için mi grileşiyor anlayamadım.
3 338990 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 3.095 Makaleler 4 Çözümler 138 24 Ağustos 2020 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İşine yarayabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İşine yarayabilir.
Kaslan Kilopat Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 671 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mühendis 24 Ağustos 2020 #3 BerkayZ87 dedi: SteelSeries QCK mousepad var. Nasıl temizlenir? Rengi mi açılıyor yoksa pis olduğu için mi grileşiyor anlayamadım. Genişletmek için tıkla... 2 İhtimal var, ya aşındı, ya kirlendi. Temizledikten sonra anlarsın. Ben şampuanla yıkıyorum bayağı Mousepad'i çitiliyorum sonra ipe asıyorum. Ertesi gün hazır.
BerkayZ87 dedi: SteelSeries QCK mousepad var. Nasıl temizlenir? Rengi mi açılıyor yoksa pis olduğu için mi grileşiyor anlayamadım. Genişletmek için tıkla... 2 İhtimal var, ya aşındı, ya kirlendi. Temizledikten sonra anlarsın. Ben şampuanla yıkıyorum bayağı Mousepad'i çitiliyorum sonra ipe asıyorum. Ertesi gün hazır.