Dostum son bir soru sorucağım. Sabun olarak katı sabun mu sıvı sabun mu ? Biraz absürt bir soru olabilir ama insan emin adımlarla ilerlemek istiyor böyle bir mousepad söz konusu olunca.
Şuan kirli olduğu için mouse pek kaymıyor. Mouse' um Steelseries Rival 300. İlk aldığım da tabiri caizse kaymak gibi kayıyordu. Çok kaygandan kastınız nedir ? Bu arada çok memnunum.
Dostum son bir soru sorucağım. Sabun olarak katı sabun mu sıvı sabun mu ? Biraz absürt bir soru olabilir ama insan emin adımlarla ilerlemek istiyor böyle bir mousepad söz konusu olunca.
Şuan kirli olduğu için mouse pek kaymıyor. Mouse' um Steelseries Rival 300. İlk aldığım da tabiri caizse kaymak gibi kayıyordu. Çok kaygandan kastınız nedir ? Bu arada çok memnunum.
Çok kasmayın, bir video var pro oyuncular ayarlarını kullandıkları mouse ve padleri gösteriyordu. İzlerken dikkatimi çeken şey; mousepad'leri o kadar kirliydi ki inanamazsınız. Durun hatta videoyu bulayım
Bende de sadece Asus ürünlerinin içinden promosyon olarak çıkan Asus ROG Mousepad var. Steelseries Medium boyutunda. Bir çekilişten kazanmıştım. Rival 300 ile kullanıyorum. Geçtiğimiz günlerde kola döküldü, bende mousepad'i alıp suyun altına tuttum ve balkona bıraktım. 30 dakika geçti ve tekrar elime aldım. İlk günkü gibi kaymıyor evet ama hiç toz kalmadı, altı ise daha kaymaz bir hale geldi.