SteelSeries QCK Prism XL Neo nori Edition alınır mı?

Notex

Hectopat
Selam SteelSeries QCK Prism XL Neo nori Edition almayı düşünüyorum. Normaline göre 200 TL daha fazla, ama görüntüsü çok hoş duruyor. Sizce değer mi?

Dosya Ekleri

• 24FB9C9A-4D4E-45C9-BC0E-D3C1D217DD8D.jpeg
    24FB9C9A-4D4E-45C9-BC0E-D3C1D217DD8D.jpeg
    136,1 KB · Görüntüleme: 141
Bunun yerine artisan, tiger, engame gibi markaların ürünlerini öneririm. Glorious ve HyperX markasının Fury s Pro serisi hakkında da olumlu yorumlar okumuştum. SteelSeries QCK Edge kullanmış biri olarak söylüyorum, SteelSeries mouse pad konusunda hızlı yıpranıyor, daha az ömür sunuyor.

Son düzenleme:
Noir :) arkadaşım Neo noir bende QCK Prism XL Destiny 2 Edition kullanıyorum memnunum.

Meraktan soruyorum LED olarak uzun ömürlü müdür? Mouse pad üstündeki renkler aşınıp birbirine geçiyor mu?
Bunun yerine artisan, tiger, engame gibi markaların ürünlerini öneririm. Glorious ve HyperX markasının Fury s Pro serisi hakkında da olumlu yorumlar okumuştum. SteelSeries QCK Edge kullanmış biri olarak söylüyorum, SteelSeries mouse pad konusunda hızlı yıpranıyor, daha az ömür sunuyor.

HyperX markasında beyaz mouse pad bulmak çok zor. Bulsam replika ürün çıkıyor.

Diğer markaları hiç duymadım güvenilir midir?

Meraktan soruyorum LED olarak uzun ömürlü müdür? Mouse pad üstündeki renkler aşınıp birbirine geçiyor mu?

HyperX markasında beyaz mouse pad bulmak çok zor. Bulsam replika ürün çıkıyor.

Diğer markaları hiç duymadım güvenilir midir?

Artisan en üst seviyede diyebileceğimiz kalitede mouse Pad'ler üretiyor, zira diğer bahsettiğim markalar yine kaliteli diyebileceğimiz ürünler üretiyorlar. Bahsetmediğim başka markalar olabilir. Mouse pad piyasasında iyi olan oldukça fazla marka var. Size önerim YouTube'dan araştırmanız, çünkü Speed kontrol gibi farklı seçenekler var ve hepsi kullanıcıya özel olan seçenekler. YouTube kanalı önermem yasak mıdır bilmiyorum fakat ben Swarcow kanalını uzun süredir takipteyim ve bir göz atmanızı tavsiye ederim. Mouse pad önerilerine bakabilir ve incelemeleri görebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı