SteelSeries QCK Prism cloth alınır mı?

Pablo1

Centipat
Daha fazla  
SteelSeries QCK Prism cloth XL RGB Gaming mouse pad alınır mı? FPS oyunları için mesela Valorant.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunlardan derken? Bir tane Mouse Pad yazmışsınız.
Pardon diğerini yazmamışım şimdi yazıyom
B
SteelSeries QCK Prism cloth XL RGB Gaming mouse pad alınır mı? FPS oyunları için mesela Valorant.
Diğerini yazmayı unutmuşum QcK Prism Cloth XL RGB Gaming Mousepad mı yoksa QcK Prism Cloth RGB 3XL Gaming Mousepad mı

Steelseries mousepad kullanıyorum. Aslında klavye, kulaklık ve faresini de kullanıyorum diğer modellerdeki farkını bariz hissettiriyor ama mousepad için aynı şeyi söyleyemem. 20 liralık normal bir mousepad ile arasında bir fark göremedim ben, online oyun oynamadığım içindir bilemiyorum ama mousepad mousepaddir yani bildiğin kumaş yüzey

Hocam o tamamen sizin isteğinize bağlı. Bana sorarsanız ben halı gibi Mouse Pad'leri daha çok seviyorum. 3XL'ı tercih ederdim. Aradaki fiyat farkı biraz uçuk ama sizin tercihiniz.

Hocam o tamamen sizin isteğinize bağlı. Bana sorarsanız ben halı gibi Mouse Pad'leri daha çok seviyorum. 3XL'ı tercih ederdim. Aradaki fiyat farkı biraz uçuk ama sizin tercihiniz.
Valorant da işime yaricaksa alırım yada başka FPS oyunlarda

Yani pek işe yaramaz ben de 90x40 bir Mouse Pad var, mousemi oynatabileceğim alan pek değişmedi. Değişmesi için klavyeyi daha çok sola çekmem lazım öyle de oynaması zor.

Yani pek işe yaramaz ben de 90x40 bir Mouse Pad var, mousemi oynatabileceğim alan pek değişmedi. Değişmesi için klavyeyi daha çok sola çekmem lazım öyle de oynaması zor.
Ne kdr genişse işe yarar ama araştırcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…