XPG hakkında herhangi bir yorum yapamam sizlere SteelSeries'in aynı ürününü kullanıyorum hiçbir aşınma sorunu yaşamadım oldukca yumuşak ve mouse çok rahat kayıyor. FPS türü oynayan birisine göre mouseun rahat bir şekilde mouse pad de kayarak hareket etmesidir ani kaymama esnasında bile cross tutturmakta zorlanabilirsiniz FPS oyunları oynayan birisine göre SteelSeries'in zemini gerçekten çok iyidir o yumuşaklık hissiyatı ve kalite için değecektir. Günümüzde birçok RGB klavye markası vardır kiminin LED'leri bir süre sonra söner kiminin LED'leri aşırı göz alıcıdır. Bir zaman sonra o RGB LED'ler senin gözünü almaya başlayacak gözlerini ağrıtmaya başlayacak XPG hakkında bilgim olmadan söylüyorum bunları. SteelSeries'gibi bir marka ile kafa kafa tutulması aşırı saçma olur. Bu Mosuepad'de olsa küçük bir Aparat'da olsa eğer bütçeniz uygunsa ve gerçekten crossa değer veren birisi iseniz SteelSeries'in ürününden şaşmayın derim farklı bir mouse pad modeli kullandıysanız aradaki zemin farkını farkedeceğinizi düşünüyorum.