SteelSeries QCK+ Viper Mini ile kullanırken sağa sola dönüyor

Daha fazla  
Merhaba yeni mouse pad aldım Valorant'ta bunny yaparken falan çok sapıtıyor yapmadığım hamleleri yapıyor sağa sola falan kendi kendine dönüyor. Mouse'um Viper Mini daha önceki 30 TL'lik mouse padimde olmuyor ama bunda oluyor sebebini bilen var mı?

zaten güncel olan yüklü diğer mouse padimde bir sıkıntı olmuyordu bunda oluyor ne alakaysa
Öyleyse bir de mouse u fabrika ayarlarına geri getirin. Mouse şu an problem yaşadığınız mousepad üzerinde kalsın. Daha sonra Sol-sağ-scroll tuşlarına aynı anda 10 saniye kadar basılı tutun. Düzelmezse Razer Support ile iletişime geçin. Ben Facebook üzerinden iletişim kurmuştum, orada görüştüğüm kişi bana Synapse uygulaması için giriş bilgileri vermişti, o bilgilerle girince düzelmişti. Ama önce dediğim şekilde uygulama yapın bakalım umarım düzelir.

Öyleyse bir de mouse u fabrika ayarlarına geri getirin. Mouse şu an problem yaşadığınız mousepad üzerinde kalsın. Daha sonra Sol-sağ-scroll tuşlarına aynı anda 10 saniye kadar basılı tutun. Düzelmezse Razer Support ile iletişime geçin. Ben Facebook üzerinden iletişim kurmuştum, orada görüştüğüm kişi bana Synapse uygulaması için giriş bilgileri vermişti, o bilgilerle girince düzelmişti. Ama önce dediğim şekilde uygulama yapın bakalım umarım düzelir.
bant yapıştırdım şuanlık bakalım olmazsa deneyeceğim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı