E eneskaradeniz Kilopat Katılım 2 Ağustos 2018 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2024 #1 Rival 3 için mouse pad düşünüyorum fakat QCK ile QCK heavy arasında kaldım. Kalın olması ne gibi avantaj sağlar? Aradaki fiyat farkına değer mi? Qck Medium QCK Heavy Medium
Rival 3 için mouse pad düşünüyorum fakat QCK ile QCK heavy arasında kaldım. Kalın olması ne gibi avantaj sağlar? Aradaki fiyat farkına değer mi? Qck Medium QCK Heavy Medium
1 176187 Kilopat Katılım 6 Temmuz 2017 Mesajlar 1.746 Çözümler 8 21 Eylül 2024 #2 Düz Qck var bende memnunum. Aradaki farkı bilmiyorum ama değeceğini sanmıyorum. Sanırsam biraz daha kalın heavy.
Düz Qck var bende memnunum. Aradaki farkı bilmiyorum ama değeceğini sanmıyorum. Sanırsam biraz daha kalın heavy.
E eneskaradeniz Kilopat Katılım 2 Ağustos 2018 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2024 #3 176187 dedi: Düz QCK var bende memnunum. Aradaki farkı bilmiyorum ama değeceğini sanmıyorum. Sanırsam biraz daha kalın heavy. Genişletmek için tıkla... Evet daha kalın onun disinda aynilar ve bu kalinligin etkisi cok olur mu acaba?
176187 dedi: Düz QCK var bende memnunum. Aradaki farkı bilmiyorum ama değeceğini sanmıyorum. Sanırsam biraz daha kalın heavy. Genişletmek için tıkla... Evet daha kalın onun disinda aynilar ve bu kalinligin etkisi cok olur mu acaba?
1 176187 Kilopat Katılım 6 Temmuz 2017 Mesajlar 1.746 Çözümler 8 22 Eylül 2024 #4 eneskaradeniz dedi: Evet daha kalın onun disinda aynilar ve bu kalinligin etkisi cok olur mu acaba? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum. Bu fiyata değmez.
eneskaradeniz dedi: Evet daha kalın onun disinda aynilar ve bu kalinligin etkisi cok olur mu acaba? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum. Bu fiyata değmez.