SteelSeries QCK XL vs. Gamepower GP700

Makaleler
3
Merhabalar.
SteelSeries QCK XL ve Gamepower GP700 arasında kaldım. Aslında RGB manyağı değilim. Ama QCK, 90 santimetre. Çok abartı büyük olduğunu düşünüyorum. Bu boyutlarda mouse pad kullanan arkadaşların fikirlerini almak istedim. Ayrıca GP700 nasıl, onu da bilmiyorum. Kullananların yorumlarını alabilirim yine.
Fiyat olarak QCK 250, GP700 150 TL.
Laptopa fare ve klavye bağlayarak kullanıyorum. Klavyem normal tam boy klavye.

90cm kullanmadım ama çok isterdim. Hem klavye hem mouse koymak iyi oluyor. Hem FPS oyuncusu iseniz daha fazla bir alanınız olacak. GP olan çok ucuz. Bir fikrim yok.

Gamepower tercih etmemen lazım ve bu bütçede başka markaların başka mouse padlerine bak.
Hangi marka mesela?
90cm kullanmadım ama çok isterdim. Hem klavye hem mouse koymak iyi oluyor. Hem FPS oyuncusu iseniz daha fazla bir alanınız olacak. GP olan çok ucuz. Bir fikrim yok.
Dostum evet fazla alan iyi ama kenarda çok boşluk olması da iyi olmaz bence. 80 cm ideal olabilirmiş, 90 abartı olmuş sanki. Masa 120 cm.

Hangi marka mesela?

Dostum evet fazla alan iyi ama kenarda çok boşluk olması da iyi olmaz bence. 80 cm ideal olabilirmiş, 90 abartı olmuş sanki. Masa 120 cm.

GP olan kaç cm? Kalitesiz mal kullanması bana eksi gelmiyor. Kendim şahsen Turbox TR-X7 ve onun yanında gelen mouse Pad'i toplam 50 TL olan seti kullanıyorum. Bir sorun yaşamadım ama daha iyisini kullanmak isterdim. Hayatımda kalitesi mouse pad kullanmadığım için bu gayet iyi geliyor.

HyperX güzel ama XL modelleri çok daha pahalı.
Linkteki mousepad da malesef 90*40, çok büyük. Bu kadar büyük bir şey istemiyorum. Yeterli alanım da yok.
Hocam küçük şeyler istiyorsanız GP alın. Diğer mesajıma bakabilirsiniz.
GP olan kaç cm? Kalitesiz mal kullanması bana eksi gelmiyor. Kendim şahsen Turbox TR-X7 ve onun yanında gelen mouse Pad'i toplam 50 TL olan seti kullanıyorum. Bir sorun yaşamadım ama daha iyisini kullanmak isterdim. Hayatımda kalitesi mouse pad kullanmadığım için bu gayet iyi geliyor.

O kadar fark etmiyor bu arada. Şu anda kullandığım da steelseries ama boyutu uymadığı için yenisini almak istiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı