I i_am_minigun Ziyaretçi 26 Aralık 2016 #11 Asım Demir dedi: Faren Rival serisi veya Optic sensörlü ise, FPS için ideal. Genişletmek için tıkla... Razer deathadder chroma ile uygun olur mu ?
Asım Demir dedi: Faren Rival serisi veya Optic sensörlü ise, FPS için ideal. Genişletmek için tıkla... Razer deathadder chroma ile uygun olur mu ?
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.289 Makaleler 110 Çözümler 121 26 Aralık 2016 #12 Silinen üye dedi: Razer deathadder chroma ile uygun olur mu ? Genişletmek için tıkla... Evet.
I i_am_minigun Ziyaretçi 26 Aralık 2016 #13 SideWinder dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Hocam siz mousepadinizden memnun musunuz ?
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.289 Makaleler 110 Çözümler 121 26 Aralık 2016 #14 Silinen üye dedi: Hocam siz mousepadinizden memnun musunuz ? Genişletmek için tıkla... Evet. Kirleniyor, atıyorum makineye, mis.
Silinen üye dedi: Hocam siz mousepadinizden memnun musunuz ? Genişletmek için tıkla... Evet. Kirleniyor, atıyorum makineye, mis.
I i_am_minigun Ziyaretçi 26 Aralık 2016 #15 SideWinder dedi: Evet. Kirleniyor, atıyorum makineye, mis. Genişletmek için tıkla... Peki üst yüzeyi nasıl mousepadin ?
SideWinder dedi: Evet. Kirleniyor, atıyorum makineye, mis. Genişletmek için tıkla... Peki üst yüzeyi nasıl mousepadin ?
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 26 Aralık 2016 #16 Qck+ ve Logitech g402 kullanıyorum gayet memnunum. Qck+ alın derim. FPS oyunlarında baya iyi.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.289 Makaleler 110 Çözümler 121 26 Aralık 2016 #17 Silinen üye dedi: Peki üst yüzeyi nasıl mousepadin ? Genişletmek için tıkla... Yani kumaş. Adeks Store var, Beşiktaş'da. Oraya gidip hem dokunabilir, hem de üzerinde Mouse kullanabilirsiniz.
Silinen üye dedi: Peki üst yüzeyi nasıl mousepadin ? Genişletmek için tıkla... Yani kumaş. Adeks Store var, Beşiktaş'da. Oraya gidip hem dokunabilir, hem de üzerinde Mouse kullanabilirsiniz.
I i_am_minigun Ziyaretçi 26 Aralık 2016 #18 Jira dedi: Qck+ ve Logitech g402 kullanıyorum gayet memnunum. Qck+ alın derim. FPS oyunlarında baya iyi. Genişletmek için tıkla... Sizce Razer deathadder chroma mı yoksa Logitech g402 mi ?
Jira dedi: Qck+ ve Logitech g402 kullanıyorum gayet memnunum. Qck+ alın derim. FPS oyunlarında baya iyi. Genişletmek için tıkla... Sizce Razer deathadder chroma mı yoksa Logitech g402 mi ?
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.289 Makaleler 110 Çözümler 121 26 Aralık 2016 #19 Silinen üye dedi: Sizce Razer deathadder chroma mı yoksa Logitech g402 mi ? Genişletmek için tıkla... Tabiki Razer. Bu arada G 402'mi satıyorum. Üsküdar' a yakın bir yerde oturuyorsan konusu bu; Satılık - Logitech G402 150 TL
Silinen üye dedi: Sizce Razer deathadder chroma mı yoksa Logitech g402 mi ? Genişletmek için tıkla... Tabiki Razer. Bu arada G 402'mi satıyorum. Üsküdar' a yakın bir yerde oturuyorsan konusu bu; Satılık - Logitech G402 150 TL
I i_am_minigun Ziyaretçi 26 Aralık 2016 #20 SideWinder dedi: Tabiki Razer. Bu arada G 402'mi satıyorum. Üsküdar' a yakın bir yerde oturuyorsan konusu bu; Satılık - Logitech G402 150 TL Genişletmek için tıkla... Peki hocam belki bilirsiniz,mouse kablosu bazen oyun oynarken rahatsız ediyor buna nasıl bir çözüm bulabilirim ?
SideWinder dedi: Tabiki Razer. Bu arada G 402'mi satıyorum. Üsküdar' a yakın bir yerde oturuyorsan konusu bu; Satılık - Logitech G402 150 TL Genişletmek için tıkla... Peki hocam belki bilirsiniz,mouse kablosu bazen oyun oynarken rahatsız ediyor buna nasıl bir çözüm bulabilirim ?