S Soldier X Hectopat Katılım 21 Temmuz 2019 Mesajlar 95 8 Nisan 2020 #1 SteelSeries QCK xxl=dikişsiz ve 230 TL boyut: 90*40. SteelSeries QCK XL=dikişli ve 200 TL boyut: 90*30. En az 2-3 yıl götürecek bir mouse pad arıyorum ikisi arasında kaldım dikişsiz olanı çabuk mu eskir onu merek ettim.
SteelSeries QCK xxl=dikişsiz ve 230 TL boyut: 90*40. SteelSeries QCK XL=dikişli ve 200 TL boyut: 90*30. En az 2-3 yıl götürecek bir mouse pad arıyorum ikisi arasında kaldım dikişsiz olanı çabuk mu eskir onu merek ettim.
Özgür Gurucan Kilopat Katılım 5 Aralık 2017 Mesajlar 929 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2020 #2 İyi günler; Dikişli dikişsiz takılma, ben de 2014-13 bazında bi mouse pad almıştım, Steel Series QCK Mass. Sanırım medium boyut. 2020 yılında sadece biraz renk attı diye değiştirdim. G300S kutusundan çıkan mousepad'i kullanmaya başladım. Kullanmayı biraktığım mouse pad ise bu: SteelSeries SteelSeries Qck Mass Gaming Mousepad (Medium) SSMP63010 | Trendyol Tabii biraz kullanıma da bağlı, benim çok tecrübem olmadı, steel series sağ olsun QcK seriisinde endişelenmen gereken tek şey bence mouse pad'in boyutunun sana uygun olup olmadığı. Son düzenleme: 8 Nisan 2020
İyi günler; Dikişli dikişsiz takılma, ben de 2014-13 bazında bi mouse pad almıştım, Steel Series QCK Mass. Sanırım medium boyut. 2020 yılında sadece biraz renk attı diye değiştirdim. G300S kutusundan çıkan mousepad'i kullanmaya başladım. Kullanmayı biraktığım mouse pad ise bu: SteelSeries SteelSeries Qck Mass Gaming Mousepad (Medium) SSMP63010 | Trendyol Tabii biraz kullanıma da bağlı, benim çok tecrübem olmadı, steel series sağ olsun QcK seriisinde endişelenmen gereken tek şey bence mouse pad'in boyutunun sana uygun olup olmadığı.