Mehmet Yıldırım KAYTAN
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar kullandığım fare G102. Logitech garantisinde olduğu için eski bir fare çıkardım. G102'nin skatezleri yenileneceğinden tekrar soyulmaması için QCK+ satın aldım. Fakat mousepad fareden erken geldi. Eski farem ve mousepadim ile farkları inceledim. Bunu yaparken tüy şeklinde mousepadin yüzeyinin soyulup havaya kalktığını gözlemledim. Büyük ihtimalle eski faremin skatezleri çok küçük olduğu için mousepade yaptığı sürtünme zarar verdi. Bu bir sorun teşkil eder mi veya nemli bez, ufaktan ıslatma gibi yollarla mı çözmeliyim? Abim 5 senedir 4mm kalınlıkta bir mousepad kullanıyordu. Mousepad'i hediye etmek istiyorum. Böyle bir kronik sorunu var ise veya çözümü var ise öğrenmek isterim.
Kendim için 2mm lik modeli sipariş ediceğim. Şu ana kadar kalın mousepad kullanmadığımdan kolumda ağrı yaptı. Verdiği rahatsızlıktan dolayı 2mmlik alacağım.
Ek olarak normali 75TL iken limited Edition 90TL'ye değer mi? Ve yüzey olarak, sürtünme olarak aynılar mı?
Kendim için 2mm lik modeli sipariş ediceğim. Şu ana kadar kalın mousepad kullanmadığımdan kolumda ağrı yaptı. Verdiği rahatsızlıktan dolayı 2mmlik alacağım.
Ek olarak normali 75TL iken limited Edition 90TL'ye değer mi? Ve yüzey olarak, sürtünme olarak aynılar mı?
Son düzenleyen: Moderatör: