Steelseries Raw Prism Nasıldır ?

deflect11

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben Teknosa'da gördüm de indirime girmiş. Steelseries Raw Prism alacağım, önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıkıntılı değildir. Sadece sesleri iletiyor onun sebebi ise kulaklığın gömülü olması.

Sanırım mikrofonun gömülü olması demek istedin ki sesleri iletmesi gibi bir sıkıntısından bahsedip nasıl sıkıntılı değildir diye savunabiliyorsun aklım almıyor. İnsanları yanlış yönlendirmeye hakkımız yok burda. Ben eski kulaklığımı satmaya çalışıyor olmama rağmen kimseye bu şekilde sıkıntılı değil diyemiyorum.

Bas konuş diye bir şey boşuna çıkmamış sanırım değil mi ? Ayrıca üstünde bulunan "push" butonu ile mikrofonu şarkı dinlerken kapatabiliriz.

Steelseries'in kendisi bu hatayı kabul ediyor. Garantiye yolladığında bu sorun için para iadesi yapıyor. Ben Amazon'dan aldığım için garanti geçerliliği yok. Sen ise savunuyorsun hatalı olmadığını. Evet kulaklığın ses kartı olması, ses kalitesi, hafifliği, rahatlığı bir sürüolumlu özelliği var. İncelememde de bahsettim tüm bu durumlardan; ancak bu ürünün sorunlu olduğu gerçeğini değiştirmiyor malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…